Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Ücretsiz CloudGames oyun Teması

Wordpress Ücretsiz CloudGames oyun Temasının Ana Menüsü ve sidebar başlık kısımları kırmızı band şeritten oluşmakta. Arka plan gizemli b...

...
Wordpress cloudgames oyun teması
Wordpress Ücretsiz CloudGames oyun Temasının Ana Menüsü ve sidebar başlık kısımları kırmızı band şeritten oluşmakta. Arka plan gizemli bir renk tonlama ve avadar ile beslenmiş duyarlı bir temaya sahip. Sadelik ve çekiciliğe önem veren oyun site sahiplerinin incelemeden geçmemesi gereken bir bir görsellik sergilemekte.
Özellikler :Ana sayfa 2 sütun, Menü sayfası Açılır hower stil, sidebar widget başlık şeritleri kırmızı, reklam ve sponsor ekleyeceğiniz 125x125 ve 250x250 px widget alanı, Sağ üstte sosyal imleme, Arama kutusu menü barda, Slayt geçişli pencere, Wordpress tarzı takvim eklentisi, Yazının devamı sol taraf da, Alt footer 3 sütun ve Sayfa navigasyonlu.
Temayı kendi sitesinden İndirebilirsiniz.

4 yorum

  1. Emeğin için çok teşekkürler abi. Ancak renkler ve arka plan güzel değil sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @meşal medeni
      Bende çok teşekkür ederim. Temayı aynı kullanman gerekir diye bir zorlama yok ki zaten. Arka planı ve istediğin rengi kullanabilirsin.

      Sil
  2. merhaba adnan bey.temayı bilgisayarıma indirdim zip dosyasını açtım.fakat dosyanın içinde birden fazla php dosyası var ve hepside birbiriyle bağıntılı.yani slider eklentisinin çalışabilmesi için ona ait jquery ninde bloga eklenmesi gerekiyor.ne yapabilirim bu durumda html düzenle kısmına hangi kodu kopyala yapıştır yapayım ki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Murat Kılınç
      Bey merhaba ; Bu wordpress şablonudur.Blogger ile kullanılmaz. Blogger da Php kodlama yoktur.Wordpress tabanlı bir blog için geçerlidir.Blogunuz wordpress ise tema için siteye girdiğinizde üyelik formunu doldurmanız gerekir ki temayı kullanabilesiniz.Sitede Tema altında abone kısmında bu bilgi veriliyor.Wordpres olarak kullanıldığında tüm kodlamalar içinde var zaten.Tema tasarımcıları yaptıkları temalar ile ilgili yardımı sitelerinden verirler.Her tema farklı bir kullanım arzeder.Bu nedenle siteden ilgili yardım almak en doğrusudur.Ancak blogger da kullanamacaksınız.Görüşmek üzere kolay gelsin.Yorum için çok teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.