Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Siteme Davetlisiniz (adnanguney)

Merhaba arkadaşlar. Guney59 Paylaşım Blog’umdan sonra yeni kurduğum www.adnanguney.com adlı sitemi sizlere tanıtmak istiyorum. Blog payla...

...
Siteme Davetlisiniz (adnanguney)
Merhaba arkadaşlar.Guney59 Paylaşım Blog’umdan sonra yeni kurduğum www.adnanguney.com adlı sitemi sizlere tanıtmak istiyorum. Blog paylaşımlarıma devam ettiğim gibi diğer sitemde de paylaşımlarımı devam ettiriyorum.16 Mayıs 2013 de sabah 05,00 de kurduğum sitem, Alexa Dünya sıralaması 27 milyonla başladı. 27 Mayıs 2013 tarih itibari ile bu sıralama 4,5 milyonlar ile devam ediyor. Sitenin alt yapısı Wordpress olup, çok hızlı ve hatasız bir şekilde çalışıyor. Alan adı, Host,Tema gibi işlemlerimi bitirdim. Tabi tüm bu işlemler cebinizdeki paraya biraz kıymanıza bağlı. Kendinize ait bir sitede çalışmanın zevki çok daha farklı imiş. İstediğiniz eklenti ile çalışabiliyorsunuz. Hiçbir kısıtlama olmadan, hızlı ve güvenli. (Tabiy ki para gücü ile oluşan bir durum bunar)

Wordpress kullananlar eklentileri çok iyi bilirler. Eklentiler aynı bizim bloglarda kullandığımız gadget’lere (widget) benzemektedir. Yaklaşık 5 yıldan fazla bir zamandır site ve bloglarla uğraşmaktayım. Birçok arkadaşım bana neden artık bir site kurmuyorsun dediklerinde gülüp geçiyordum. Ama gerçekten kendinize ait bir site kullanmanın farklı bir yaşam olduğunu sitemi kurduğumda anladım. Sizlerinde kendinize ait bir siteniz olmasını temenni ederim. Ama yinede Blogger'dan vazgeçmemeninizi öneririm.

Site kurmak isteyen arkadaşlar talep ettikleri takdirde domain,tema, host (barındırıcı) gibi faktörlerde yardımcı olabilirim. Tüm işlemlerimi şu anda NetworkDizayn kurucusu ve sahibi +Fatih Korpe beyle beraber yürütmekteyiz.

12 yorum

  1. Hayirli olsun Adnan bey basarilarinizin devamini diliyorum

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun abi bende film sitesi kurmayı düşünüyorum ama güvenir bir yer bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @murat bato
      Bey ilginize çok teşekkür ederim.Filim sitesi için yardımcı olabilir.Bana site hakkında ve oluşumunda yapmak istediğiniz verileri e-mail ile gönderin. Konu hakkında detaylar ve seçenekleri görüşelim.Tabi uygun görürseniz.
      E-Mail : adnan.guney59@gmail.com
      info@adnanguney.com

      Sil
    2. adnan abi sana email atdım yardımcı olursan sevinirim.

      Sil
    3. @murat bato
      Bey email'inizi cevapladım.

      Sil
  3. Adnan bey sitenizi 1 hafta önce baktığımdan daha gelişmiş gördüm, gerçekten hızlı geliştirmişsiniz diyebilirim. Hayırlı uğurlu olsun siteniz. Bence yeni bir çocuğunuz oldu diyebilirim. Kendime ait bir sitemin olmasını ben de çok istiyorum İnşallah yakın zamanda bende site kuracağım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Mustafa Kaya
      Bey, içten değerli yorum ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.Gerçektende çocuğum gibi seviyor ve zevle çalışıyorum sitem de. Haklısınız 1 hafta oldu kuralı Alexa Dünya Trafik sıralaması 27 milyondu, şimdi 3 milyon olarak devam ediyor.Bayağı gelişti.Herhalde haftaya 1 milyonlara kadar inerim.Seo, domain ve sunucu işlemlerine de başladım.Arzu ederseniz sitenizi yapmak isterim.inşallah nasip olur ve sitenize başlarsınız.Tamamen özgün çalışmanın verdiği duygular çok farklı.Görüşmek üzere..

      Sil
    2. çok teşekkür ederim kendimi html5 ve tasarım gibi konularda biraz geliştirdikten sonra açmak istiyorum . Tabi sizin de yardımlarınızı isteyeceğimden emin olabilirsiniz.

      Sil
    3. @Mustafa Kaya
      Bey, Merhaba ; Kodları bilmek gerekli tabiyki ama eskisi gibi çok kod bilgisine gerek kalmıyor her yer kod dolu.Şablonda birkaç kodu ve nereye ne istediğinizi tasarlamanızı bilmeniz site işlemi için yeterli. En önemlisi özgün,Seo uyumlu yazıları devamlı yazmak. Tabiy ki her zaman beklerim. Yorum için çok teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

      Sil
  4. hayırlı olsun abi başarılarının devamını diliyorum sizi çok takdir ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İbrahim AKKAYA
      Değerli arkadaşım çok çok teşekkür ederim.Artık bu alanda sizleride görmek isterim. Çok farklı bir yaşam ve zevk.Bloggerdan alacağım tadın 3 misli zevk alıyorum.Alexa Trafik değeri 27 milyonla başladım.15 günde şu anda 3 milyonla devam ediyorum.Aynı başarıyı sizlerin de yakalayacağınıza eminim.Tekrar görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.