Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Güvenlik Bildirim Ayarları

Google hesaplarınızı güvenlik altına alarak, hesaplarınıza ulaşmayı kolaylaştırmak amacı ile kişisel hesap ayarlarınızda yapmanız gereken ...

...
Google Güvenlik Bildirimleri
Google hesaplarınızı güvenlik altına alarak, hesaplarınıza ulaşmayı kolaylaştırmak amacı ile kişisel hesap ayarlarınızda yapmanız gereken önemli unsurlar vardır. Google hesapları, güvenlik bildirim ayarları nedir ; Google Hesabınızda önemli değişiklikler hakkında veya şüpheli işlem tespit edildiğinizde, Google kısa mesaj ve/veya birincil ve ikincil adreslerinize e-posta göndererek bunu size bildirir. Bu yöntem, hesabınızı ele geçirmeye çalışan saldırganların bir adım önünde olmanıza yardımcı olur.

Örneğin, kendi yapmadığınız bir şifre değişikliği veya hesabınızda size ait olmayan bir oturum açma girişimi hakkında bildirim alabilirsiniz. Bu gibi durumlarda size derhal haber verir ve hesabınızın güvenliğini sağlamak için neler yapmanız gerektiğini bildirir.

Bu bildirimler hesap güvenliğini sağlamak amacıyla gönderilir. Size hiçbir şekilde istenmeyen veya spam e-posta iletileri göndermez.
Google Hesap ayarlarını nasıl yaparım ;

1. Google Gmail hesabınıza giriş yapın
2. Sağ üste profil resminizin yanındaki ok işaretine tıklatın
3. Açılan pencerede e-mail’inizin heman altında sol tarafda Hesap yazısına tıklayın
4. Açılan pencerde Güvenlik sekmesine tıklayın, Bildirimler sekmesinde telefon onayı ve ikinci bir posta adresi girişi yapın.
5. E-posta bilgilerini ekledikten hemen sonra gmaill hesabınıza bilgi gelecektir
Tüm yapmanız gereken ayarlar bundan ibarettir. Ne olur ne olmaz işinizi sağlama alın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.