Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Halkı Yok Sayan Düşüncelerin Sonu

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri hiçbir hükümet tarafından, ülke pervasızca yönetilmedi. Hükümetler Devletin Resmi çalışan memurla...

...
Halkı Yok Sayan Düşüncelerin Sonu

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri hiçbir hükümet tarafından, ülke pervasızca yönetilmedi. Hükümetler Devletin Resmi çalışan memurlarından farkı olmadığını, aradaki tek farkın yetki olduğunu anlamaya başlaması için acı darbeler mi yemesi lazımdır. Bu kadar insanın acı çekmesine aldırmayan bir zihniyet herhalde başka bir ülkede olamaz. Bir kıvılcımın yeterli olması için, ne yazıkki acıyı tadmamız gerekiyormuş. Tok insanın açlığı bilmemesi gibi bir duygudur.
Bir hükemetin “bu millet” diye hitabında merakla kendime şu soruyu soruyorum!
Bu millet kim ? Vasıfsız, devletsiz, bayraksız bir millet kelime kavramını düşünmemiz mümkün değildir. Türk Milleti yerini “bu millet” adındaki vasfı olmayan, ne olduğu belli olmayan bir kelimeye mi terk etti! İki ayyaş kimdir ? AKM binası neden yıkılır ? Atatürk kelimesini kullanmak için bu kadar neden zorlanılır ? Tüm bu gibi soruların cevabı verileceği bir zaman dilimi her halde olacaktır.Olmalıdır. Halkını törerist gibi bir düşünce içinde gören bir yönetim yaşadınız mı ? Polis gaz, cop, vs halka neden bu kadar kötü davranır. Bu gidişat bana kadrolaşma düşüncesini  anımsatıyor. İşallah yanılırım.
Bir çok gazete, tv ve sosyal paylaşım sitelerine baktığımızda her yer çalkalanıyor.
Birçok ilimizde haklı olaylar devam ediyor. Birçok yabancı ülke Türkiye halkına destek veriyor. Sonuç olarak ortada bir haklı neden var. Ancak haklı neden Halkın özgür düşünce ve ifadesinden geçer.
Facebook da gezerken bir başlık dikkatimi çekti ve sizlerle bu resmi paylaşmak istiyorum. Başka bir yorum yapmak istemiyorum. Bazı görseller birçok düşünceyi açıklayacak nitelikdedir.

Söyleyeceğim bir söz var ! Allah sonunuzu, hayırlı etsin.
Kaynakhttps://www.facebook.com/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.