Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Sitene Sayfa Yukarı Çık Eklentisi

Wordpress sitene, Sayfa Yukarı Çık Eklentisi ekleyerek okuyucularınızın sayfalar arasında gezinimini kolaylaştırabilirsiniz. Webmasterla...

...
Sayfa yukarı git eklentisi
Wordpress sitene, Sayfa Yukarı Çık Eklentisi ekleyerek okuyucularınızın sayfalar arasında gezinimini kolaylaştırabilirsiniz. Webmasterlar tarafından pek sevilmeyen bir eklenti olduğunu söyleyebilirim. Ancak Google Arama Motoru optimizasyonu ve içerik kriterleri gereği, Google’un çok değer verdiği bir eklentidir. Webmasterlar bu eklentiyi sayfada gezilen süreyi azalttığından dolayı sevmezler. Bunun tam terside Google okuyucu kitlesinin sayfada çok rahat gezinilmesini sağlayacak tüm eklenti ve yazı içerik (dahili) bağlantılara çok değer verir. Webmastar ve Google hakkındaki düşüncelerin değerlendirmelerini sizlerin kararına bırakıyorum. NOT: Wordpress (Uzantılı) Subdomain sitelerde eklenti kullanılabilir.
Sayfa Yukarı Çık Eklentisini Sitenize nasıl ekleyeceksiniz ;

1. Wordpress sitenize giriş yapın,
2. Aşağıdaki küçük kodu kopyalayın. Hangi kodu kullanmak istiyorsanız seçimini yapın
→ Görünüm → Bileşenler → Metin penceresi → Kodu yapıştırın → Yan sidebar da görülmesi için sekmeyi işaretleyin ve kaydedin.
<a href="#" style="text-decoration:none">Back to Top ▲</a>
<a href="#" style="text-decoration:none">Yukarı Git ▲</a>
CANLI DEMO
Blogger, Blog'larınızda gadget olarak ekleyerek (footer) blog en alt sağ kısımda veya sidebar gadget'lerinizin en altına ekleyerek de kullanmanız mümkündür.
Wordpress ile ilgili konular..
Wordpress uzantılı blogunuza nasıl ekleyeceksiniz resimli anlatımı inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.