Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WWDC 2013 Conference 10 Haziran’da Başlıyor

Apple’ın yeni nesil internet radyosu  iRadio  çalışmalarını tamamladı.Warner Music ve  Universal Music Group   ile anlaştığı ifade edil...

...
WWDC 2013 Conference

Apple’ın yeni nesil internet radyosu iRadio çalışmalarını tamamladı.Warner Music ve Universal Music Group  ile anlaştığı ifade edilen Apple, müzik endüstrisinin 3. büyük ismiyle de anlaşma sağladı.
İki şirket arasındaki habere göre Sony Music kataloğu da iRadio’da yer alacak. iRadio bu yapılanma ile rakiplerinin karşısına güçlü çıkabilecek.
Apple’ın elinde 500 milyon iTunes hesabı olduğunu düşünürsek aradaki dengeleride değiştireceğini varsayabiliriz.
iRadio’nun ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Alınan haberlere göre 10 Haziran’da başlayacak olan Worldwide Developers Conference (WWDC) için ürünün hazır olup olmadığı, bilinmiyen bir sorgu oluşturuyor.Tahminlere göre iRadio’nun tanıtımı yapılacak.
Türkiye’nin  büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünen Apple, gelecekte iRadio ile nekadar başarı sağlayacak bunu da zaman gösterecek.
Gelirinin önemli bir bölümünü  iTunes üzerinden sağlayan ve Türkiy’e gibi büyük potansiyel pazarını yeni keşfeden Apple bakalım iRadio ile ne kadar başarılı olacak.
Apple'ın Donanım, yazılım, WWDC bir geliştiricilerinin, iOS 7, mobil platform, ve OS X 10.9 masaüstü platformu proje sonuçlarını bir gün sonra izleyebileceğiz. Bu konudaki  açıklamalarını bekliyoruz

İOS hakkında :

iOS (eski adıyla iPhone OS) Apple'ın başlangıçta iPhone için geliştirdiği ancak daha sonra iPod Touch ve iPad'de de kullanılan mobil işletim sistemidir.
Mac OS X'den türetilmiştir. iOS içinde 4 katman bulundurmaktadır: Core OS tabakası, Core Servisleri tabakası, Medya tabakası ve Cocoa Touch tabakası. Yazılım cihazın içinde 500 MB'lık bir alan kaplamaktadır.

Aradığınız konu Kategoriler sekmesinde olabilir.

YENİ SİTEME DAVETLİSİNİZ..

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.