Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yandex’in Adalar Yeni Arama Platformu Türkiye’de Yayında

Yandex ’in yeni arama platformu Yandex (Adalar) “Islands” ilk yayınını Türkiye ’de başlattı. Adalar ismi ile yayına başlayan platformun ...

...
Yandex’in Adalar Yeni Arama Platformu
Yandex’in yeni arama platformu Yandex (Adalar) “Islands” ilk yayınını Türkiye’de başlattı. Adalar ismi ile yayına başlayan platformun amacı, arama sonuçlarında bilgi sunmanın dışında, web site sahipleri ile bağlantı kurup, kullanıcılarının ihtiyaçlarını Yandex üzerinde daha hızlı gidermelerini sağlayarak platformunu canlı tutmak.
Adalar :
Yandex’in arama sonuçları sayfası için geliştirdiği yepyeni arayüz, web sitesi sahiplerinin, kendi şirket veya servisi hakkında paylaşmak istediği bilgilerin yanı sıra; bağlantılar, butonlar veya özel bilgi formları gibi ilgili hedef siteden alınan bazı interaktif öğeleri Yandex’te “Adalar” denilen özel interaktif bir blok halinde kendi tercihlerine göre düzenleyerek doğrudan Yandex arama sonuçları sayfasında sunmalarına olanak veriyor. Bu tür “Adalar”ın aracılığıyla kullanıcılar, tüm gerekli bilgileri Yandex web arama sayfasının üzerinde görerek işlemlerini hemen tamamlayabiliyor.

Yandex, İnternet sayfasında verdiği Slogonla devam ediyor ;

Adalar ile tanışmaya hazır mısın?

Bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar gibi her türlü cihazdaki web aramasının sunum şeklini aynı biçimde etkileyecek olan “Adalar”; 06 Haziran 2013 itibariyle Türkiye’deki tüm Yandex kullanıcılarının hizmetine sunuluyor. Öncelikle, bilgisayarlar ve tabletlerde Adalar tasarımına geçilirken; çok kısa bir süre içerisinde akıllı telefonlar için de bu dizayn geçerli olacaktır. Web aramasının geleceğinin “çözümler sunmak” olduğuna inanan Yandex, tüm internet kullanıcılarını yeni arama deneyimini denemeye ve arkadaşlarıyla paylaşmaya davet ediyor. Yandex Slogon’unu türkçe alt yazı ile Vimeo video’su ile sunuyor. İzleyelim.
Bir adanız olsun istemez misiniz?

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.