Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yahoo ve Eposta İle Takip Et Gadget Eklentisi

Google Reader kapandı, Dinamik blog “Subscribe via email” E-posta İle Takip eklentisinin işlevinin değiştiğini farkettiniz mi ? Blog okuyu...

...
RSS Feed
Google Reader kapandı, Dinamik blog “Subscribe via email” E-posta İle Takip eklentisinin işlevinin değiştiğini farkettiniz mi ? Blog okuyucunuz blog’unuza abone olmak istediğinde eskiden Google iconu çıkardı veya alt kısımda Google Reader yazısını görürdük. Maalesef artık bu servisler yok ve çalışmıyor. Okuyucunuz neye tıklayarak takip sistemini gerçekleştirecek. Blog’unuzdaki Eposta İle Takip Et “Subscribe via email” Gadget eklentisini sizde kontrol ettiğinizde göreceksiniz.
Konuyu açıklayan resmi yukarıda inceleyelim ;
Pencerede bulunan ;
Netvibes (Tr arayüzlü siteye giriş için Netvibes )
My Yahoo
View Rss Feed bağlantılarını göreceksiniz.
View Rss Feed bağlantısına tıkladığınızda blog Rss akışınıza götüren abonelik seçenekleri karşınıza çıkacak. Sizde deneyin ve kafanızın ne kadar karıştığını görün. Böyle bir durumda ne yapardınız. Ben hepsini denedim. Ve sonuç olarak sizlere daha öncede yazdığım Yahoo Türkiye Alternatif Olabilirmi yazımı hatırlatmak isterim. Hemen Yahoo Türkiye ‘e giriş yaparak hesap oluşturmanızı tavsiye edebilirim.Kendi hesabınızı oluşturduktan sonra okuyucu kitlenize de önerebilirsiniz. Bazı Google Reader alternatiflerini daha önce belirmiştim. Bu alternatiflere en uygun olan site Yahoo olarak karşımıza çıkıyor. Google Reader gibi My Yahoo’a tıkladığınızda takip gadgetinizi ekleme şansına sahip olabiliyorsunuz. Konuyu açıklayan resimli görüntü aşağıda verilmiş olup gerekli bağlantılarınızı yaparak sizde bir başlangıç yaratabilirsiniz.
My Yahoo
Ekleyeceğiniz gadgetler ile sayfanızı artık özelleştirebilirsiniz. Mobil Yahoo ihtiyacınız mı var? Hepsi menülerde mevcut.My Yahoo seçenekler sekmesi size birçok ipucu verecektir.

2 yorum

  1. Yanıtlar
    1. @tolunay çelik
      Yazdığınız ne anlama geliyor anlamadım.Ancak size yakışan bu ise ben de bunu yayınladım.Siz artık nasıl değerlendirirsiniz bilemem. Teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.