Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bloglovin İzleme Widgeti Bloga Nasıl Eklenir

Blogger klasik blog’unuza Bloglovin İzleme widgetlerinden birini ekleyerek izleyicilerinizi bilgilendirebilirsiniz. Bloglovin widgetini bl...

...
Bloglovin İzleme Widgeti
Blogger klasik blog’unuza Bloglovin İzleme widgetlerinden birini ekleyerek izleyicilerinizi bilgilendirebilirsiniz. Bloglovin widgetini blogunuza eklemek çok kolaydır.Blogunuza Bloglovin Widgetler seçeneklerinden beğendiğiniz widget’i eklemek için yapılması gereken adımları aşağıda takip ederek blogunuza ekleyin.
Bloglovin İzleme Widgetini Blog’unuza eklemek için ;
1. Bloglovin’e giriş yapın
2. Profil resminizin yanındaki açılır ok işaretine tıklayın
3. Bloglovin düğme sekmesine tıklayın

Bloglovin düğme sekmesi
4. Bloglovin widgetler penceresi açılacaktır.
5. Açılan pencere görseli aşağıdaki resimlerden oluşmaktadır
6. Bu resimlerden herhangi birine tıklayın
Bloglovin widgetler
7. Widget ekleme seçenekleri gelecektir.
8.  Widget ekle seçeneğine tıklarsanız direk blogunuza eklenecek seçenekler çıkacak, bu seçeneklerden blogunuzu bulun ve ekleye tıkladığınızda blog yerleşim paneline widget eklenecektir.
Bloglovin widget seçenekleri
9. Blogunuzda simgeyi nasıl koyacağınızı anlatan sekmesine tıkladığınızda ; Aşağıdaki seçenekler ile karşılaşacaksınız. Bilgi almak istediğiniz seçeneği seçin ve inceleyin.
Widget / Düğme Kılavuzu Blogger / Blogspot
Widget / Düğme Kılavuzu Tumblr
Widget / Düğme Kılavuzu Wordpress
Blogpost Kılavuzu Blogger / Blogspot altında Widget / Düğme
10. Hemen en alt seçeğini seçtiğinizde, bir arama kutusu açılacaktır.Bu seçenekle de kendi blog'unuzu bularak widget’i ekleyebilirsiniz.

2 yorum

  1. Adnan bey, merhaba.
    Kapınızı o kadar çok çalıyorum ki, 10. madde de patinaj yapıp durmasam rahatsız etmek istemezdim. Bloğumu ekleme işleminin sonunda takıldım. Verilen kodu yeni bir sayfaya mı yazmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Ahmet Koyutürk
      Bey merhaba, her zaman çalabilirsiniz.Büyük zevk duyarım.Blogunuzu onaydıktan sonra alacağınız kodu gadget olarak ekleyin.10. maddede biraz karışık bir anlatım mevcut.Bizim gadget olarak eklediğimiz uygulamayı orada şablona kod olarak ekleme anlatılıyor.E ne yaparsınız herkesin yoğurt yemesi farklı.Yabancı yazarların anlatımları o kadar farklı ki bazen bende zorlanıyorum.Görüşmek üzere, yorum için teşekkür ederim.Lütfen rahatsızlık ne kelime her zaman yazabilirsiniz.Memnun olurum.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.