Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CSS İle Web Sayfası Tasarımı Videolu Anlatım

Blog ve Site tasarımında CSS ile web tasarımı yapabilirsiniz. CSS açılımı, Stil şablonları “ Cascading Style Sheets ” anlamına gelen har...

...
 Web Sayfası Tasarımı
Blog ve Site tasarımında CSS ile web tasarımı yapabilirsiniz. CSS açılımı, Stil şablonları “Cascading Style Sheets” anlamına gelen harikalar yaratan bir uygulamadır. Boş bir tasarımdan başlayarak muhteşem bir tema oluşturmak hepimizin hoşuna gidecek bir uygulama olsa gerek. Sizlere sfırdan bir web sayfası nasıl kurulacağını burada anlatmayacağım. Bu konuyu anlatmaya çalışsam en az 15 sayfa yazı yazmam lazım. Bu yazıyıda kimse okumaz. Sizlere kısaca bilgi vereceğim ve aşağıda verdiğim kısa başlıkların nasıl yapıldığını video da izlediğinizde, bu güne kadar kafanıza takılan kodlama ve anlamlarını çözmeye başladığınızda kendinize şunu söyleyeceğinizden eminim. Bu işlemler bu kadar kolay mıydı ? Evet bu aşamadan sonra blog veya sitenizde kullandığınız tüm işlemleri daha iyi anlayacak ve çözümü daha çabuk yapacaksınız.Öncelikle yeni tanıştığımız Eğitimci ve Yönetici arkadaşımız +Mehmet Selçuk Batal bey’e tüm emekleri adına böyle bir çalışma yaptığından dolayı teşekkür ederim. Parayla bile satın alınamayacak kadar değerli video yu mutlaka izlemenizi öneririm.
CSS İle Web Sayfası Tasarımında kullanılan araçlar
Web Sayfası Tasarımında kullanılan araçlar
CSS ile Web Sayfası Tasarımı hakkında kısa video açıklamaları :
1. Başlık nasıl hazırlanır
2. Web Sayfa icon, banner hazırlama
3. Başlık kısmındaki genişlik, yükseklik ayarlarının nasıl yapıldığı
4. Başlık kısmına menüler nasıl yapılır, menüler ve alt menüler nasıl açılır
5. Menü başlık sınırlama PX değerleri nedir, nasıl hangi isimlerle adlandırılır.
6. Banner resmi , arka plan resmi ve figurlar nasıl yan yan sıralanır ve hizalanır. Bu kodlama isimleri nedir, nasıl kullanılır.
7. Yan yana 3 sütun nasıl oluşturulur. Bu sütunların kenar çizgileri ve köşe yuvarlama işlemi hangi kelimeleri kullanarak yapılır.
8. CSS kodlamalarında kullanılan isimler ne işe yarar.
Daha fazla açıklama yapmadan daha geniş bilgi ve anlatımı izleyeceğiniz video da göreceksiniz. işte neden bu konuya o kadar çok önem verdiğimi anlayacaksınız.
Blog dünyanızda bu güne kadar kafanıza takılan tüm soruların cevabını bulabileceğiniz ve bir anda tüm düşüncelerinizin değişeceği videomuzu aşağıda izleyelim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.