Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail İleti Oluşturma ve Yanıtlama Özelliği

Google Gmail’e gelen email yazılarınızı iletme ve oluşturma yeni özelliğini artık kullanabileceksiniz. 6 Ağustos 2013 tarihinde tam olara...

...
Yeni Gamil kullanım simgesi
Google Gmail’e gelen email yazılarınızı iletme ve oluşturma yeni özelliğini artık kullanabileceksiniz. 6 Ağustos 2013 tarihinde tam olarak uygulamaya girecek olan bu yeni özelliği şimdiden kullanabilirsiniz. Yanıtla özelliği penceresini iki farklı boyutta kullanmanız mümkün. Tüm bu anlattılanlar ne anlama geldiğini şu anda anlamaya çalıştığınızı biliyorum. konuyu tam anlamanız için biraz da genişletelim.
Bir arkadaşınız, abone olduğunuz veya farklı bir yerden Gmail hesabınıza bir ielti geldiğini düşünün. Gelen bu iletiye cevap yazmanız gerekiyor. İşte konumuz bu kısımdan sonra başlıyor. Gelen email için yanıtla sekmesine tıkladınız cevap yazacağınız pencere dar bir alana sahip, işte bu alanı genişletecek ve küçültecek yeni eklenti hakkında yapaılan bir açıklamadır.
Bu yeni uygulama 6 Ağustos 2013 tarihinde otomatşkman devreye geçecektir.
Bu tarihe kadar beklemeden bu yeni uygulamayı kullanabilirsiniz. Şimdi bu yeni uygulamayı geri alıp sıfırdan başlatacağım.
→ Uygulamayı geri aldım
→ Eposta oluştur tıkladım. karşıma büyük bir pencere geldi. Ayrıca yeni uygulamaya geçmem için de bir uyarı bulunuyor. Uyarı ve pencere görünümünü aşağıdaki resimden inceleyiniz.
Gmail yanıt ve posta iletisi
→ Bu yeni pencereyi kullanmak için yukarıda bir notumuz var, “Yeni ileti oluşturma deneyimini deneyin” bu nota tıklayarak yeni görünüm moduna geçelim.
→ Bu sekmeye tıkladığınızda Gamail hesabınız yeniden başlıyacak ve sizi bilgilendiren ekran gelecekdir. Üzerindeki notları okuyarak bilgi edinin.
→ Sağ üste epostanızı konumlandıracağınız tam ekran ve küçük ekran mod ayarlarını göreceksiniz her iki tarafı ok iconu şeklindedir. 
Tamam anladım diyerek yeni moda geçiyoruz. Konu hakkında yorumlarınızı her zaman bekliyorum.
NOT. İstediğiniz zaman çöp kutusu yanındaki ok iconuna tıklayarak eski ve yeni görünüm arasında değişim yapabilirsiniz. Tabi 6 Ağustos 2013 tarihine kadar. Bu tarihten sonra yeni modül tam olarak devreye girecektir.

Yeni Gamil kullanım simgesi

4 yorum

  1. google bu aralar gmaille takti kafayi nasilsa google+ tutmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ferhat bey, Google+ tuttu da tam anlaşılamadı henüz.Geçen dört ay içinde bayağı katılım var.

      Sil
  2. gmail kaydoldum bende. bu özellik çok hoş gerçekten kullanışlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Ş Yakut
      Bey bir önceki yorumda gizli link atmanın zararını hatırlatmıştım.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.