Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Webflow Kod Bilgisi Olmadan Web Sayfası Hazırlama Aracı

Hiçbir kod yazmadan web sitenizi Webflow ile duyarlı bir tasarım harikasına çevirebilirsiniz. İnternet siteleri yaratmanıza olanak sağlaya...

...
Hiçbir kod yazmadan web sitenizi Webflow ile duyarlı bir tasarım harikasına çevirebilirsiniz. İnternet siteleri yaratmanıza olanak sağlayan, online duyarlı web sitesi oluşturucusunu denemelisiniz. Web site tasarım , metin editörü, HTML ve CSS gibi kodlamalara ihtiyacınız yok. kodlamalardan hiç anlamayn biri için 1 günde az çok bilgisi olan kullanıcıların 2 saatte kendi istediği tasarım ve seçeneklerle hızlı bir şekilde kendi sitesini yapması mümkün.

ABD’nin ünlü girişim hızlandırıcı programı olan Y Combinator mezunu Webflow, 2012 yılında, California/ABD’de kuruldu. Girişim kısa bir süre önce beta sürecini tamamlayarak açılışını yaptı. 10 bini aşkın üyesi bulunan platform üzerinde 8 bin özelleştirilmiş tasarım hayata geçirilmiş.

Uygulamayı başlatmak için Webflow’a üye olabilir veya demo sayfasından ne olduğunu görebilirsiniz. Demo sayfasına giriş için tıkladığınızda sizden bir onay isteyecek tamam tıklayarak sayfayı açın.

webflow.com site başlığı
Duyarlı Webflow’un en büyük özelliklerinden biri responsive tasarım prensibini desteklemisi. Bu nedenle hazırladığınız sitelerin dilediğiniz ölçü ve tipteki cihaz üzerinde uyumlu bir şekilde görüntülenmesi mümkün oluyor. Uygulamayı severseniz webflow.com altında bir domain adı ile tıbkı blogspot.com gibi ( adnanguney.webflow.com ) veya kendinize ait bir domain ile de yayınlama şansına sahipsiniz. Bu uygulama size sunucu, kurulum ve konfigürasyon gibi problemleri aşmanızda faydası oluyor. Diğer önemli bir seçeneğide yaptığınız çalışmaların boşa gitmemesi için HTML/CSS çıktısını almanız ve dilediğiniz bir sunucuya kendinizin kurulumunu yapmanıza olanak sağlaması. Webflow da biri ücretsiz olmak üzere 3 farklı seçenek mevcut.

Birinci paket ücretsiz; ikinci paket bir ay için 24, üçüncü paket ise 49 dolar. Ücretsiz olan pakette 3 farklı proje hazırlayabiliyorsunuz ancak çalışmanızın çıktısını alıp kendi imkanlarınızla yayınlamanız haricinde bir seçenek bulunmuyor. Ücretlendirme ile ilgili detaylara ve sıkça sorulan sorulara şuradan ulaşabilirsiniz.

Webflow’un direkt bir rakibi olduğunu söylemek güç. Ancak insanların bu problemi Webflow’a benzeyen yöntem ve çözümlerle aştıklarını söyleyebiliriz. Tohum yatırımını da alan girişim, içerisindeki hazır şablon ve site hazırlama aracını muhakkak geliştirmeye devam edecektir.

Webflow üzerinde çok farklı konseptlerde internet sitesi hazırlanabileceğini söyleyemeyiz. Ama etkinlik, tanıtım, topluluk ve kişisel sayfa hazırlamak için Webflow’un oldukça kolay ve hızlı bir çözüm olduğu çok net. Gelir modeli de oldukça iyi kurgulanan girişimin ilerleyen dönemlerdeki gidişatını hep beraber göreceğiz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.