Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yeni Yorum Pencere Görünümündeki Yenilikler

Blogger, Klasik ve Dinamik blog yorum penceresi görünümünde değişikliği farketmiş olmalısınız. Eski klasik görünümüne alışık olduğunuz...

...
Blogger yeni yorum penceresi

Blogger, Klasik ve Dinamik blog yorum penceresi görünümünde değişikliği farketmiş olmalısınız. Eski klasik görünümüne alışık olduğunuz pencereyi artık Google+ yorumlar penceresi gibi göreceksiniz. Bugün başlayan yeniliği incelemek için blog yorumlarınıza dikkatlice bakarak anlayabilirsiniz.
Daha öncede yazılarımda belirttiğim büyük pencere yerini biraz daha küçük pencereye bırakarak görselliği düzeltilmiş. Şimdi Blog yazarının her paylaştığında yorum altında çıkmasının istege bağlı olması ve açılır kapanır sekmenin ne zaman uygulanacağı beklenmekte. Şu andaki işleyiş, her paylaşım yapıldığında yorum gibi algılanarak yorum penceresinde görülmesi. Yorum sayısının 6 sekmede görülmesi durumunuda ilerleyen zaman içinde düzenleyeceklerini ümit ediyorum.
Yeni yorum penceresinde sekmelerde yapılan değişimleri incelediğimizde :
1. Yorumlama biçimi
2. Yayınla ve Önizle
3. Oturumu kapat
4. Notify me (Bana bildir) eski e-posta ile bildirim yerini alan yeni sekme oldu
Yorumlama sekmesini inelediğinizde kayıt sistemi olarak henüz Facebook ve Twitter ile giriş yazıları görülmüyor. Bakalım bu değişim ne zaman yapılacak.
Yeni yorum pencereniz daha kibar olmuş.Herkese hayırlı olsun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.