Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome 29.0.1547.62 Güncellemesi

Google Chrome , sürüm 29.0.1547.62 m web tarayıcı güncellemesine geçti. Google tarayıcı güncellemesi neden önemlidir? Güncellemeler, ye...

...
Google Chrome Güncellemesi

Google Chrome, sürüm 29.0.1547.62 m web tarayıcı güncellemesine geçti. Google tarayıcı güncellemesi neden önemlidir? Güncellemeler, yeni eklentiler ve iyileştirmelerin habercisidir. Bir önceki sürüm içindeki eksiklikler ve çağın gerektirdiği kodlamalar yeni sürüme aklenerek tarayıcınızın sağlıklı çalışmasına yardımcı olan faktörlerdir.


Geliştiricilere forumlarda ve geri bildirimlerde verilen veriler doğrultusunda yapılan iyileştirme olarak da algılanabilir. Zaman zaman bu konuda sizleri yazı içerikleri aynı olarak, ancak sürüm versiyon numaraları farklı olmak kaydı ile bilgilendiriyorum. Sağlıklı bir tarayıcı kullanabilmeniz için lütfen yazı sürümlerini kontrol edin. Yazımın link kısmından sürüm versiyonu verilmektedir.

Google Chrome

Güncelleme yapmak için;
  • Tarayıcınızın sağ üst köşesindeki sayfa resimli icona tıklayın.
  • Açılan sayfada Google Chrome hakkında yazısına tıklayın
  • Güncelleme başlamazsa yardım sekmesine tıklayın ve işlem bittiğinde tarayıcınızı yeniden başlatın.
Not: Google Chrome güncellemesi yapıldıktan sonra Blogger Dinamik Blog kullanıcıları menü çubuğundaki menüleri bir müdted göremiyebilir. Panik yapmanıza gerek yok merak etmeyin 15/20 dk sonra düzelecektir. Bu süre içinde tarayıcı ön belleğini ve çerezleri temizleyebilirsiniz. Google Chrome tarayıcı önbelliği nasıl temizlenir başlıklı yazımı okuyarak yardım alabilirsiniz.
Google Chrome kullanmıyorsanız denemenizi öneririm. Google Chrome özelliklerini inceleyin.
Google Chrome kendi sitesinden indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.