Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Site Hızı ve Hataları Google Pagespeed Insights İle Düzeltin

Google Chrome için Pagespeed Insights kullanarak Blog, Site hızınızı etkileyen unsurları görün, önerileri takip ederek sitenizi optimiz...

...
Google Chrome için Pagespeed Insights kullanarak Blog, Site hızınızı etkileyen unsurları görün, önerileri takip ederek sitenizi optimize edin.Google Pagespeed Insights, web üzerinde performansınızı yansıtarak sitenizin hızını etkileyen nedenleri test eder. Sonuçları size puan olarak verir. Hemen yan tarafındaki pencerede olumsuz çıkan sonuçları sunar ve ne yapmanız gerektiğini anlatan bağlantılar içerir.
Google Pagespeed Insights, 1 Ağustos 2013 itibariyle güncellenmiş olup, online versiyonu’u kullanabilirsiniz. Pagespeed Insights ile ilgili geniş bilgileri buradan inceleyebilirsiniz. 
1. Blog veya Site sayfanızda iken sağ maus tıklayın öğeyi denetle sekmesini göreceksiniz tıklayın. Geliştiriciler için tarayıcı penceresi açılacaktır. Resmi inceleyin.
Chrome tarayıcı Öğeyi denetle sekmesi
Bu hataları nasıl düzelteceksiniz ;
Not: Yukarıda anlatılan yazı içeriğinin uygulamaları değiştiğinden, bazu resim ve anlatımlar kaldırılmıştır. Ancaj yazı içinde bulunan bağlantılara tıklayarak web siteniz için sunulan hataları genişletip neler olduğunu görebilir ve düzenleme yapabilirsiniz.

Yazı düzenleme tatihi : 03.07.2015

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.