Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Lovebirds Şablonu

Blogger Lovebirds, Bayan Blogger yazarlarının beğeneceğini düşündüğüm wordpress alt yapılı duyarlı minimalist şablonunu severek kullanabil...

...
İngilizce bir kelimeden oluşan Lovebirds, Muhabbet kuşları, kumrular, aşk kuşu, çifte kumrular anlamını ifade etmekte.
Blogger Lovebirds, Bayan Blogger yazarlarının beğeneceğini düşündüğüm wordpress alt yapılı duyarlı minimalist şablonunu severek kullanabilirsiniz.İngilizce bir kelimeden oluşan Lovebirds, Muhabbet kuşları, kumrular, aşk kuşu, çifte kumrular anlamını ifade etmekte. Blogger şablon renkleri çok sade sıcak dokulardan oluşmakta. İçerik başlık linkleri Google font ailesi ile düzenlenmiş. Yazı başlığının hemen sağ tarafında kalp şeklinde yorum icon’u bulunmakta. Yorum sayısal değerleri kalp icon’u içinde görülüyor. Sol tarafta bulunan Sidebar da bir kafes ve iki muhabet kuşu banneri yer almakta.

Yazımın başında bayanların hoşuna gidebileceği bir tasarım olarak bahsetmiştim. Ancak şahsen beylerin de zevkle kullanabileceği harika bir tasarım olmuş. Benim notumu sorarsanız 10 numara bir tema. Tema hakkındaki düşüncelerinizi sizde belirtirseniz sevinirim.

Lovebirds Blogger Şablon hakkında bilgi :

  1. Lovebirds 2 Sütundan oluşmakta
  2. Bir kenar çubuğu Sidebar sol tarafta yer almakta
  3. Tasarımcı 2 açılır menü yazmış ancak kontrol ettiğimde 3 açılır menü çubuğu görülmekte.
  4. Küçük ekran kullanıcıları için duyarlı
  5. Wordpress alt yapısı kullanılarak tasarlanmış, sabit genişlikte ve duyarlı
  6. Web sürümü 2.0
  7. Web yayın tarihi : 26 Ekim 2013 henüz yeni bir tasarım
DEMO Şablon İndirme link Not: Demo’u incelediğinizde tasarımcının sitesinden de indirebilirsiniz. Şablonun nasıl yüklenmesi gerektiği hakkında bilgi

Demoya tıklayarak incelediğinizde açılır menünün nasıl yapılacağı, resmin nasıl değiştirileceği ve ebatları hakkında gereken bilgiler verilmiş.

Blogger özel şablon üzerindeki ingilizce kelimeleri nasıl Türkçe yapılacağı anlatılmadığından, ilgili bağlantı linkinden inceleyerek temada gerekli yerlerin Türkçe çevirisini yapabilirsiniz. Ayrıca Tema Tasarımı hakkındaki tüm sorunlarınızı bağlantı linkinden inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.