Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook Gizlilik Ayarlarında Değişiklik Yaptı

Facebook gizlilik ayarlarında değişiklik yaparak, aranan herkesin bulunması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.Şu anki gizlilik ayralarınd...

...
Facebook Gizlilik Ayarları
Facebook gizlilik ayarlarında değişiklik yaparak, aranan herkesin bulunması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.Şu anki gizlilik ayralarındaki uygulama “Aramada beni kimler bulabilir?” sorusuna kullanıcılar, “herkes, arkadaşlarımın arkadaşları, arkadaşlar,” seçenekleri arasından tercih yapılabiliyor. Facebook’un aramalarda yeni uygulamaya alacağı
gizlilik ayarlarında gizlenme veya görünme seçeneğini kaldırarak, aranan herkesin bulunabilirliğini sağlamış olacak. Kullanıcılar sadece engellediği kişiler tarafından arama sonuçlarında görünmeyecek.

Facebook Gizlilik ayarları
Facebook, blog yazısında gizlilik özelliğinin kaldırması konusunu, sosyal ağa yapılan son güncellemeler sonrası çok fazla kullanım olmadığından kaynaklandığını belirtiyor. Ağda yapılan aramada kişilerin bulunma durum engellenebilmesinin güç olduğunu ve zorlaştığını, fotoğraflardaki etiketleme ve kişi kapalı olsa bile ulaşılabilir olduğu gerçeği, Facebook’un bu gizlilik ayarını kapatması için aldığı kararlar arasında yer almakta.

Facebook Kullanıcısı paylaşımlarını herkese açmasa bile bir başka kullanıcının herkese açık bir fotoğrafına yaptığı yorumlar ve beğendiği fotoğraflar Sosyal Ağ aramalarında görünebiliyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.