Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google+ Profil Resim ve Cinsiyet Bilgi Girişindeki Yanlışlıklar

Google Plus çevreler ve çevrelere kabul etme işleminde sıkca rasladığım profil resminin bayan, cinsiyetin erkek olarak giriş bilgisinin d...

...
Google+ Profil Resim ve Cinsiyet Bilgi Girişi
Google Plus çevreler ve çevrelere kabul etme işleminde sıkca rasladığım profil resminin bayan, cinsiyetin erkek olarak giriş bilgisinin doldurulması. İşlemi ters çevirdiğimizde profil resmi erkek cinsiyetin bayan olarak görülmesi.  Google Plus ürününü bu tarz kullanmak kısa süre içinde Google Hesabınızın kapanmasına neden olabilecek Gizlilik ve Hizmet şartları 'nı ihlal edici davranış sergilemektedir. Profil ve cinsiyet bilgilerini farklı kaydetmek kamu’ya açık olan toplulukları yanıltmak anlamını taşımaktadır. Bu tarz bir uygulama içinde iseniz, profil bilgilerinizi doğru yansıtan bilgileri girerek doğru olarak düzenleyin. Diğer bir konuda ; Google+ çevrelere ekleme işleminde dikkatli olmak gerekiyor.

Çevrelere ekleme 5000 kişi ile sınırlıdır. Çevrelerine sizi her ekleyeni eklemek zorunda değilsiniz. Elinizde 5000 kişi ile sınırlı bir depo olduğunu düşünün. Bu depoyu çok kısa zamanda doldurarak gerçekten eklemek istediğiniz kişileri ekleyemez konumuna düşebilirsiniz. İlerleyen zaman içinde bu duruma düşmemek ve çaresizliği yaşamamak için, size verilen sınırı iyi kullanın.

Çevreler çemberini muhtelif kategorilere ayırın. Aktif ve pasif kullanıcılar ile gereğinden fazla alanınızı şişirmeyin. Kategori çevreler biçimi ile zamanı geldiğinde çevreleriniz içinde bulunan pasif kullanıcıları ayrıştırma yapabileceğiniz şekilde düzenleme yaparak, Google+ çevreler zincirinizi çok daha güzel organize edebilirsiniz. Google+ çevreler ile ilgili farklı konularda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.