Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Okuma Listesinde Blogları Yönetme

Blogger Okuma Listesi Kullanımı hakkında bilgi edinmiştik. Şimdide Blog’ları herkese açık mı yoksa özel mi takip etmek istediğimizi belir...

...
Blogger Okuma Listesi
Blogger Okuma Listesi Kullanımı hakkında bilgi edinmiştik. Şimdide Blog’ları herkese açık mı yoksa özel mi takip etmek istediğimizi belirleyelim.Okuma listenize eklediğiniz blogları açık olarak izleme, özel olarak izleme, blog’u takip etmeyi bırakma gibi isteklerimizi yapılandıracağımız alanı inceleyelim.

Okuma Listenizdeki blog'ları yönetme :

Kumanda ana panelinizde sağ tarafta üste ikinci dişli simgesine tıklayın.
Blogger okuma ayarları
Açılan pencere de okuma listesini göreceksiniz. Sağ tarafta ayarlara tıkladığınızda izlediğiniz tüm blogları göreceksiniz. Bunlar FriendConnect ile katıldığınız sitelerin listesidir. Ardından izlemek istemediğiniz siter için “Bu siteyi izlemeyi durdur” yazısına tıklayın. İşleminiz bittiğinde “Bitti” sekmesine tıklayarak eski blogger konumuna dönersiniz.

Tüm bu bilgilerin yapılandırıldığı diğer uygulama, blog yerleşim → gadget ekle sekmesinde bulunan (FriendConnect) izleyiciler gadget’i ile ilişkilidir.
İzlemeyi durduracağınız blog seçiminde toplu durdurma işlemi yoktur. Tek tek seçerek izlenen blog’ları durdurmak zorundasınız.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.