Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wibiya Araç Çubuğu Paylaşım Eklentisi

Wibiya Sosyal Araç Çubuğu ile, Blog ana sayfanızda okuyucu paylaşımını kolaylaştırarak, okuyucu kitlenizi genişletebilirsiniz. Araç çubuğ...

...
Blogger Wibiya Araç Çubuğu nasıl eklenir
Wibiya Sosyal Araç Çubuğu ile, Blog ana sayfanızda okuyucu paylaşımını kolaylaştırarak, okuyucu kitlenizi genişletebilirsiniz. Araç çubuğu işlevselliği sayesinde sayfa görünümünü artırabilir, hedeflerinizi an ve an takip edebileceğiniz bir eklentidir.
Wibiya sosyal araç çubuğunu yapılandırabileceğiniz birçok hazır uygulamaları sizi ücretsiz olarak sunuyor. Bir araç çubuğunda, Facebook, Twitter,  whos amung us izleme sayacı , navigasyol link menüsü, farklı dillerde okunabilmesi için Google Translate ile çeviri, AddThis paylaşım, YouTube ve benzer birçok uygulamayı etkinleştirebilirsiniz.
Wibiya Sosyal Araç Çubuğunu nasıl ekleyeceğim :
1. Herhangibir kod eklemnize gerek yoktur.
2. Sosyal paylaşım iconları ile direk entegre sağlar
3. Analytics özelliği ile takibinizi kolaylaştırın bilgi alın.
4. Wibiya sitesine giriş yapın. Üye değilseniz üyeliğinizi tamamlayın.
5. Üyelik işlemi bittiğinde kontrol paneline giriş yapmış olacaksınız. Şimdi adım adım uygulamaları nasıl ekleyeceksiniz kısa bir açıklama sonucu sizde çok basit bir şekilde Wibiya Sosyal Araç Çubuğunu kullanabileceksiniz.
→ Önce araç çubuğumuzun stilini belirlemek için Tema yazan sekmeye tıklayın ve blog’unuzun rengine uyumlu görseli seçin ve sağ tarafda güncelle tıklayarak seçimizi onaylayın.
→ Uygulamalarım sekmesine tıklayarak ekleyeceğimiz uygulamaları belirleyin. Mausu üzerine getirdiğinizde seçenekleri göreceksiniz.Etkinleştir, etkinleştirme (Enabled, Disabled) Etkinleştirin ve Düzenle seçeneğine tıklayarak seçeneklerinizi belirleyerek alt kısımdan kaydedin. (Save) Seçenek kaydedildiğinde yeşil bir onay iconu verecektir.
→ Tüm uygulamaları inceleyerek, yukarıda anlatılan şekilde istediklerinizi kaydedin.
→ İstemediniz uygulamaları Disabled olarak kapatın. Tamam işlemleri bitirdiniz ise blog’umuza bu uygulamayı aktarma işlemine geçelim.
Wibiya Sosyal Araç Çubuğunun Blog’a Uygulanması :
1. Yükleyin (Install again) sekmesine tıklayın
2. Birçok platformun iconları karşınıza gelecektir. Blogger tıklayın.
Wibiya araç çubuğu kodunun bloggera yüklenmesi
3. Widget ekleyeceğiniz uygulama açılacaktır.Blog'unuzu seçin ve Widget ekle tıklayın.
4. Farklı bir site kullanıyorsanız uygulama kodunu <head> açılış kodunun hemen altına yapıştırın ve şablonunuzu kaydedin.
5. Dinamik Blogger yapısı gereği uygulamaya izin vermediğinden diğer blog’umda uygulamayı görebilirsiniz.
Wibiya Sosyal Araç Çubuğu DEMOSU
6. Muhtelik sitelerde nasıl yükleme yapacaksınız.İnceleyin.
7. Wibiya sitesinde uygulamalar üzerinde yaptığınız değişikleri site yönetimine girerek Benim uygulamalarım kısmından düzenleyebilirsiniz.
8. Sol kısımda bulunan Add More Apps seçeneğine tıklayarak daha fazla uygulamalara göz atın.Beğendiklerinizi ekleyin ve kaydedin.
9. Rearrange Toolbar seçeneği ile araç çubuğunuzu yeniden düzenleyebilirsiniz.
10. Araç çubuğunda sorun yaşıyorsanız! Sorun giderme sekmesine tıklayarak ilgili seçeneklerden gerekli olanları seçin ve kaydedin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.