Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yahoo Site Sayfasını Yeniledi

Yahoo, tüm sitelerin gelişimi gibi kendi sitesinde de değişim yaparak yeni site ara yüzünü başlatmış. Yahoo Türkiye sitesine baktığımızda ...

...
Yahoo
Yahoo, tüm sitelerin gelişimi gibi kendi sitesinde de değişim yaparak yeni site ara yüzünü başlatmış.Yahoo Türkiye sitesine baktığımızda çok fazla değişim göremiyoruz. Yahoo asli ana sayfasına baktığmızda renk tonlarında, mobil hizmetlerinde ve kendine özgü slider görsellerinde bir canlılık olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Arama motoru devlerinden biri olan Yahoo ben de burdayım dercesine 2014 senesi içinhazırlığını tamamlamış görülüyor.
Bir tek Ana Sayfadan birçok eklentiye ulaşmak site içinde saatlerce gezinmenize olanak tanıyacak biçimde yapılandırılmış.Yahoo sitesinde en çok sevdiğim özelliklerin başında, Google Reader gibi kullanıma sahip olması. Diğer özelliklerinden biride IGoogle gibi gadget eklentileri ile My Yahoo’u oluştura bilmenizdir.
My yahoo sitesine giriş yaptığınızda sizi karşılayan bir pencere şu ifadeler yer alıyor.
Yeniden tasarlanan My Yahoo! 'ya Hoşgeldiniz
Bu bir güzel yerde tüm, Web favori parçaları düzenlemek ve keşfetmek artık çok kolay.Çarpıcı temalarSayfanızı özelleştirmek için 70 tema üzerinde seçin.On-the-go erişimEğer akıllı telefon ve tablet üzerinde nerede olursanız olun sayfasını kontrol edin.Kişiselleştirilmiş içerik ve uygulamalarEn üst başlıkları, tırnak, puanları, hava durumu ve daha fazlası ile..

My Yahoo
IGoogle kulanım biçimini seviyorsanız siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.İstediğiniz eklentileri seçip My Yhoo sayfanıza ekleyerek okuyucularınıza blog’unuzdaki haberleri aktarabilen Rss akışını kullanabilirsiniz.
Edit kısmından 2, 3, 4 sütun biçimlerini seçerek görselinizi özelleştirebilir arka planlarınızı değiştirebilirsiniz.
Yahoo sitesini bilmeyenler için kısa bir açıklama yapalım. Yahoo, Google gibi büyük bir arama motorudur. Windows Bing ile ortak bir çalışması vardır. Bing’in de bir arama motoru olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum.
Yahoo Alexa Dünya Trafik sıralamasında 4. sırada yer almaktadır. Yani bir blog açtığınızda Alexa Dünya Trafik sıralamanız yaklaşık 27 veya 24 milyondan başlar. Yazılarınız çoğaldıkca bu puanlar aşağıya inişe geçer. Puanların düşmesi sitenizin verimliğini gösterir. Yahoo Ayrıca E-posta hizmeti de vermektedir. Yahoo sitesini biraz olsun tanıdık zamanınız olduğunda incelemenizi yaparak My Yahoo sayfanızı oluşturabilirsiniz.

Yahoo Alexa trafik ölçümü

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.