Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Reader Sürüm Güncellemesi 11.0.5

Adobe Reader XI Ücretsiz Pdf proğramını, bilgisayarınızda 11.0.5 sürümüne güncelleyerek proğramlarınızı güncel tutun. Adobe Reader XI proğ...

...
Adobe reader ücretsiz indir
Adobe Reader XI Ücretsiz Pdf proğramını, bilgisayarınızda 11.0.5 sürümüne güncelleyerek proğramlarınızı güncel tutun. Adobe Reader XI proğramını Pc’nize ücretsiz indirme konusunda sizlere bilgi geçmiştim. Banka extraları gibi belgeleri açıp okuma ve belge yazdırma işlemlerinizi kolaylaştıran proğram her bilgisayar da olması gerekir.Adobe Reader proğramı isminden ne anlıyoruz aşağıda kısaca bir hatırlatma yapalım.
Adobe Reader, yazılımı PDF belgerini yazdırma, okuma proğramıdır. Adobe Acrobat ailesinin bir ürünüdür. Form ve multimedya dosyalarını PDF formatında açabilen, Dünya üzerinde rakipsiz okuyucular arasında yer alır.Proğramın kurulumundan sonra sistemin açılışına kendini atayan Adobe Reader hızlı başlatabilme özellliği ile PFD formatındaki belgelerinizi çok daha hızlı açabiliyorsunuz.3D yazılımı sayesinde, Adobe Acrobat PDF dökümanlarına yerleştirilebilen 3 boyutlu içeriği destekleyen okuyucu sayesinde internet üzerinden arama da yapabiliyor.Adobe Reader ücretsiz kurulumu hakkındaki bilgileri yukarıda verdiğim bağlantı linkinden görebilirsiniz.
Adobe reader 11.0.5 güncellemesi
Adobe Reader XI Ücretsiz Pdf proğramını, bilgisayarınıza kurdu iseniz güncellemeyi nasıl yapacaksınız inceleyelim.
1. Başlat Adobe Reader XI icon’unu tıklayın.
2. Yardım menüsüne tıklayın.
3. Güncelleştirmelere tıklayın ve yeni sürümün bilgisayarınıza kurulmasını sağlayın.
Guney59 Paylaşım Blog'una 01 Ocak 2014 tarihinde yazar Adnan Güney tarafından yazılmıştır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.