Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger İzleyici Gadgeti İçin Önemli Bilgiler

Google Friend Connect hizmeti olan İzleyiciler gadget'i hakkında yaptığım araştırma izlenimlerim bu gadgetin çok kısa süre sonra ta...

...
İzleyiciler Gadgeti İçin yapılması gerekenler nelerdir
Google Friend Connect hizmeti olan İzleyiciler gadget'i hakkında yaptığım araştırma izlenimlerim bu gadgetin çok kısa süre sonra tamamen devre dışı bırakılması yönündedir. Google Friend Connect neden devre dışı bırakılabilir diye düşünebilirsiniz! Google+ İzleyiciler gadget’i Google’un üzerinde durduğu en önemli projelerden biridir. Web sitelerinin iç ve dış link bağlantı yapılanmasını izlediğimizde Google+ İzleyiciler gadgeti ile ilişkilendirildiğini göreceksiniz.
Google profiller, site yorumları, paylaşımlar, arama sonuçları yazarlık bilgileri Google tek hesap ile tüm hesaplara giriş gibi iç içe çalışan sosyal bir yapılandırmasını artık kabul etmek zorundayız. 
Bizler şu anda can çekişen bir hastayı şok detavisi ile ayakta tutmaktan başka bir şey yapmıyoruz. 3. taraf uygulamalar arasında yer alan Google Friend Connect’i (GFC) gadget'lerinizi açıp baktığınızda 28. sıradan sonra görülmediğini, ancak diğer sekmede yani 3 parti uygulamalarda olduğunu göreceksiniz. 
Google Friend Connect
Şimdi sizlere vereceğim birkaç linki inceleyerek yaptığım araştırmanın doğruluğuna siz kanat getirin ve çalışmalarınızı bu doğrultuda yönlendirin.
1. Google Friend Connect’in geliştirici sitesine giriş yapın ve çalışıp çalışmadığını kendiniz kontrol edin.
2. Daha fazla bilgi almak için tıklayıp baktığınızda, Developers sayfasının boş olduğunu göreceksiniz. Sayfada tek link var oda ; İlginiz için teşekkür ederim yazısı ve sizi yönlendirdiği Google resmi blog linki görülmekte. Sizi karşılayan sayfada emekli işlemleri anlatılıyor. Linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
3. Biraz daha ilerlediğimizde Google Friend Connect Sosyal Web blog’unu görüyoruz. En son yazı 2011 yılında yazılmış. Ana sayfaya tıklayın aynı yere geleceksiniz. Bu inceleme böyle uzar gider.

Sonuç :

Yukarıda yapılan açıklamalar hakkında düşüncelerinizi belirtin. Paylaşıma açık olun, paylaşmaktan çekinmeyin.

9 yorum

  1. Hocam merhaba bilgileriniz için tşk ederim. Yöneticilikten sizmi çıktınız isminizi göremiyorum.İyi akşamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Güloanne Mutfakta Gülten
      Merhaba, evet ben çıktım rahat çalışın rahatsız olmayın diye.Sorun yaşayıp çözemediğiniz bir konu oldumu merak etmeyin irtibat kurarız yine.Teşekkür ederim.

      Sil
  2. haberdar edebilirmisiniz.. yazdıklarınızı uygulayamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Güloanne Mutfakta Gülten
      Merhaba,size yazdığım konuları bulun lütfen ve konuyu yapmaya çalışın yapamadığınız ilgili konuyu o yazı altında görüşelim.Sorunun çözümü bu şekilde hızlı olacaktır.Ben çözersem siz bilgi sahibi olamaz ve sorunları çözmezseniz.Size yardımcı olabilme adına bu yöntemi kullanacağız.Görüşmek üzere teşekkür ederim.

      Sil
  3. adnan bey alakasız olacak ama bir videonuzda mause imleciniz hareket halinde iken parlak bir daire içinde yer alıyordu.Ay şekli gibi olabilir.Bunun kodu elinizde mevcutmu.Paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bahattin karalı ;
      Merhaba, lütfen rahat olun.Hiçbir konu alakasız değildir.İnsanlara fafdalı her konu gereklidir ve önemlidir.Sorduğunuz konu bir proğramdır ve ücretli satıldığından bu proğramı yayınlayamıyorum.Biliyorsunuz telif konusu var.Proğramın ismi Ashompoo Snap araştırırsanız bulabilirsiniz.
      satın almayı düşünürseniz.Şu anda yanlış hatırlamıyor isem indirim kuponu veriyor.Bana devamlı bilgisi geliyor.Bende siliyorum.

      Sil
    2. @bahattin karalı ; Bey bu konuda yazdığım yazıyı inceleyebilirsiniz.
      http://guney59.blogspot.com.tr/2013/10/ashampoo-snap-6-ekran-kaydetme-program.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.