Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Özel temada yazı düzenle iconunu göster

Blogger şablon harici, özel şablon kullanıyor şablon'unuz da yazı sayfanızı düzenleyen kalem icon’nu görülmüyorsa, görülür yapabilirsi...

...
Blogger hızlı yazı düzenleme kalem simgesi nasıl gösterilir

Blogger şablon harici, özel şablon kullanıyor şablon'unuz da yazı sayfanızı düzenleyen kalem icon’nu görülmüyorsa, görülür yapabilirsiniz.Blogger şablonu haricinde birçok özel şablonları kullanıyoruz. Yazımızı okumak için açtığımızda yazıyı düzenlemeye yarayan kalem simgesi birçok özel şablonlarda görülmüyor. Yazınızı düzenlemek için kumanda paneline giriş yaparak kayıtlar sekmesinde yazıyı bulup düzeltmek bayağı sıkıcı ve zaman alıcı bir iştir. Özel şablon da görülmeyen yazı düzenleme kalem iconunu yazı paylaşım iconlarının hemen yanında göstermek için yapılması gereken işlemleri inceleyerek blog'unuzu aktifleştirip zamandan tasarruf edin.

Blogger özel şablon’a kalem simgesi nasıl eklenir :

1. Blogger kumanda paneli blog kayıtları sekmesini açın ve hızlı düzenlemeyi göster seçeneğinin işaretli olduğunu doğrulayın.İşaretli değilse işaretleyin.

Blogger hızlı düzenleme

2. Blogger özel şablonunuzu açın, ctrl+f klavye yardımı ile şu kodu bulun.
<b:include data='post' name='shareButtons'/>

3. Bu kodun hemen altına aşağıdaki kodu ekleyin.

<b:include data='post' name='postQuickEdit'/>

4. Blog’u önizle yapın yazı düzenleme simgesini görüyor iseniz kaydedin.

Özel blog şablon içinde, kod şu şekilde görülmelidir. Şablon'unuzda bu kod varsa sayfa düzenleme simgesi zaten görülüyor demektir birşey yapmanıza gerek yoktur.

Blogger hızlı yazı düzenleme şablon kodu görünümü

Yukarıda anlatılan konu hakkında Blogger yardım formunda yardımlarını esirgemeyen Syn. +Cüneyt Özdemir bey’e sabırla yaptığımız çalışmadan dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Arkadaşlar benim de bizzat içinde bulunduğum, Blogger yardım form çalışmalarına katılın. Bildiklerinizi paylaşarak birçok insana yardımcı olun,yardım alın kendinizi geliştirin.

Adnan Güney’in Klasik Blog’unu görmek ister misiniz? Sizinde bu tasarım gibi ücretsiz bir blog’unuz olabilir.Tek yapmanız gereken Özel temalar için yazdığım yazıları takip etmenizdir. Nasıl takip edeceksiniz? Sidebar’a mausu yanaştırın Subscribe ve izleyiciler gadgetine e-mail bilgilerinizi yazın veya Google+ gadget’ine kendinizi ekleyin.

Ayrıca Blogger Özel şablonları özelleştirme ile ilgili konuları blog menü başlığında ki, Tema tasarım sekmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.