Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

TeamViewer 9 Yeni Sürüm İndir

Teamviewer 9.0.24848 Ücretsiz net üzerinden bilgisayar veya sunucu ile bağlantı kuran gelişmiş uzak masaüstü proğramının yeni sürümü. Tan...

...
Teamviewer 9.0.24848 Ücretsiz net üzerinden bilgisayar veya sunucu ile bağlantı kuran gelişmiş uzak masaüstü proğramının yeni sürümü. Tanıdıklarınızdan yardım alabileceğiniz veya yardım edebileceğiniz kullanımı kolay bir araçtır. İşyeriniz ve evinizden pc’nize bağlanıp kişisel dosya transferi yapabilir dosya üzerinde değişiklikler sağlayabilirsiniz.
Proğramın kurulu olduğu bilgisayralarda ID numara ve şifrenizi karşı tarafa vererek sizin bilgisayarınıza ulaşılmasını veya tam tersini yaparak sizin karşı bilgisayara ulaşmanıza sağlayan basit bir kullanıma sahiptir.
Kişisel kullanım için ücretsiz hizmeti yanında ticari kullanım için de sürümleri mevcut olan Türkçe dil destekli proğram grubunda yer alır.
Teamviewer 9.0.24848 (Windows) genel özellikleri hakkında geniş bilgi alabileceğiniz gibi yeni sürümü bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. Bilgisayarınızda eski sürüm mevcut ise güncelleme sekmesi ile yeni sürüme geçiş yapmak çok kolaydır. Proğramı açın, yardım sekmesine tıklayın ve yeni sürüm için kontrol edin.
Teamviewer 9.0.24848 Windows yeni sürümü indirmek için giriş yapın.

TeamViewer 9 Uzaktan Kumanda ve Online 

Toplantı Yazılım tanıtım video’sunu izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.