Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Bloguna Yazı Nasıl Gönderilir

Tumblr micro blog sahibi iseniz site içeriklerinizi metin ve resim formatında Tumbl blog’unuza Post to Tumblr uzantısı ile gönderebilirs...

...
Tumblr blog yazı gönderme chrome uzantısı
Tumblr micro blog sahibi iseniz site içeriklerinizi metin ve resim formatında Tumbl blog’unuza Post to Tumblr uzantısı ile gönderebilirsiniz. Tumblr’e gönder (Post to Tumblr) anlamına gelen tarayıcı uzantısını Google Web mağazasına giriş yaparak Chrome uzantısına izin vermeniz yeterlidir. 
Post to Tumblr Chrome tarayıcı uzantısı nasıl kullanılır :
Google Web mağazasında indireceğiniz uzantı ismi Post to Tumblr. Chrome uzantı yazarı mike cann, 17 Kasım 2013 tarihinde eklentiyi güncelmiş.
Uzantı sürümü : 3.20 Uzantı boyutu : 860 KB. Dil : İnglish
04 Ocak 2014 tarihindeki uzantı kullanıcı sayısı : 31.051 kişidir.Tabi bu sayı benle beraber 31.052 kişi olmuştur. Post to Tumblr uzantısını kullanmak çok basittir.
İçerik yazı başlık linkinize tıklayın. Yazı üzerinde iken, maus sağ seçeneğine tıklayın. Uzantının maus seçeneklerine eklendiğini göreceksiniz. Post to Tumblr icon’una tıklayın. Yazı linkinin çıktığını görmüş olmalısınız. Hemen altına yazı başlığı, bir alt kısmına metinden kısa bir açıklama ve etiket eklemek isterseniz add tags, etiketlerinizi yazabilirsiniz.
İçerik resimlerinizi nasıl ekleyeceksiniz :
Yazı içindeki herhangi bir resim üzerine gelin. Maus'u sağ tıllayın Post to Tumblr icon’a tıklayın resminiz çıkacaktır.İlgili yerleri doldurarak, yazınızı taslak olarak (Draft post), hemen yayınlamak için (Post Now), yazı göndermeden vazgeçmek için (Queue post) seçeneklerini kullanacaksınız. Açılan pencere de sağ üst kısımda Tumblr ayarlar seçeneklerini kullanma şansına da sahipsiniz.
Yazı ve resimlerini Tumblr bloguna gönderme işlemi nasıl yapılır
Post to Tumblr Chrome uzantısını nasıl kuracaksınız :
Google Web mağazası, Post to Tumblr Chrome uzantısını açın. Sağ üst kısımda uzantıyı ekle yazısına tıklayın. Post to Tumblr Chrome uzantı tarayıcı sağ üst köşede kurulmuş olarak size hizmet vermeye hazırdır. İçerik metin ve resimlerinizi Tumblr blog’unuzda paylaşmaya başlayın keyfini çıkarın. Google Chrome web mağazasında, Buffer tarayıcı uzantısı ve AddThis tarayıcı uzantısını nasıl kuracağınız hakkında öneriler.
Guney59 Paylaşım Blog'una 04 Ocak 2014 tarihinde yazar Adnan Güney tarafından yazılmıştır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.