Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Bebek Mağazası Özel Şablonu

BabyStore, Bebek Mağazası anlamına gelen Bayan Blog yazar arkadaşların hoşuna gidebilecek Wordpress kodlama özelliğine sahip, duyarlı ...

...
Bebek mağazası özel teması blogger
BabyStore, Bebek Mağazası anlamına gelen Bayan Blog yazar arkadaşların hoşuna gidebilecek Wordpress kodlama özelliğine sahip, duyarlı Blogger özel teması. BabyStore
teması 2 sütun, 3 alt sütun, sekmeli widget, geniş jQuery Slider, üst sabit menü ve hemen alt kısmında açılır menüden oluşmakta. Ana sayfa akışı transparan turuncu, gri ve mavi renklerin birleştirilmesi ile yumuşak, sevimli bir görünüm kazandırılmış. Geniş jQuery Slider ile hazırlanmış resimleri dahi değiştirmenize gerek kalmayacak kadar güzel bebek resim, giysi ve mağaza görünümleri ile tasarlanmış. 468x60 ebatlarında reklam veya banner özelliğini kullanabileceğiniz özel gadget alanı elinizin altında. Şablon 15 Mart 2014 tarihinde yayınlanmış kullanıma hazır ve çok yeni.

Blogger blog’lar için tasarlanmış şablonu, çok kısa sürede Türkçe diline çevirerek, menü çubuğunu kendinize göre tasarlayabilir veya şablon kullanımı hakkında tasarımcının sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Şablon, Meta etiketleri, Slider, açılır menü çubuğu, sosyal paylaşın iconları, Linkwithin uygulamarı hakkında Tema tasarım menüsünde gerekli bilgiler mevcuttur.
Şablonu Göster
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.

Farklı görüntülerde tema yüklemek isterseniz, blog’umun sidebar açılır gadged’i kategoriler sekmesi Şablon etiketine bakabilirsiniz. Blogger özel şablon hakkında beğeni ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.