Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Dinnertime Restoran Şablonu

Dinnertime , yemek zamanı anlamına gelen Blogger özel Restoran Şablonu . Yemek çeşitleri ile ilgili Blogger yazar arkadaşların ilgisini...

...
Blogger Restoran Özel Şablonu İndir
Dinnertime, yemek zamanı anlamına gelen Blogger özel Restoran Şablonu. Yemek çeşitleri ile ilgili Blogger yazar arkadaşların ilgisini çekeceğini düşündüğüm şablon Duyarlı, Wordpres alt yapı, 1 Kenar çubuğu, 4 alt bilgi sütundan oluşmakta. Dinnertime Blogger Şablon bir jQuery Slider, Açılır Menüler, 468x60 başlık banner, 3 widget bir arada sekmeli Widget, sabit genişlik, kırmızı başlık çizgili yuvarlak gadget başlığı ve üst gezinti bar ile yazım alanı genişletilmiş.
Dinnertime 25 Mart 2014 tarihinde tasarımcı tarafında web yayın hayatına başlatılmış web 2.0, formatına uyumlu olarak hazırlanmış. Turuncu renginde köşeleri yuvarlatılmış açılır menüden oluşmakta.
Dinnertime Blogger şablon GÖSTER
Şablon, Meta etiketleri, Slider, açılır menü çubuğu, sosyal paylaşın iconları, Linkwithin uygulamarı hakkında Tema tasarım menüsünde gerekli bilgiler mevcuttur.
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.
Blogger şablon başlık logo görüntü boyutu : 337x56 px .
Farklı görüntülerde tema yüklemek isterseniz, blog’umun sidebar açılır gadged’i kategoriler sekmesi Şablon etiketine bakabilirsiniz. Blogger özel şablon hakkında beğeni ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.