Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Özel Şablon Home İsmi Nasıl Değiştirilir ?

Blogger , Wordpress alt yapısı ile hazırlanmış özel şablon yazı başlık üstünde görülen “ Home ” ismi “ Ana Sayfa ” ismi ile nasıl deği...

...
Blogger özel şablon Home ismi nasıl değiştirilir
Blogger, Wordpress alt yapısı ile hazırlanmış özel şablon yazı başlık üstünde görülen “Home” ismi “Ana Sayfa” ismi ile nasıl değiştirilir ? Blogger için tasarlanmış birçok hazır şablon yazı üstünde görülen Home ismini ve satır devamında küçük bir icon ile yapılandırılmış Comment, No Comments  Yorum ve Yorum Yok  isimlerini, Blogger şablon kodlarında bularak nasıl değiştireceğinizi aşağıda adım adım inceleyerek bloglarınızı özelleştirin.Wordpress alt yapısı ile tasarlanmış, Blogger şablon kodları içinde bulunan aşağıda verdiğim kodu Crtl+F klavye kısa yolları ile aratın.
NOT: Blog şablon içinde yaptığınız her çalışmadan önce mutlaka, blog'unuzun yedeğini almayı unutmayın!
1. Blogger kontrol paneline giriş yapın.
2. Şablon → Html’yi Düzenle tıklayın.
3. Şablon içinde sağ üst kenara tıklayın Ctrl+F tularına basın ve aşağıdaki kodu bulun.
<div class='breadcrumb-bwrap'>
Blogger Home kod ismi nasıl bulunur?
4. Blogger şablonunuzda bulduğunuz kod içinde Home ismini seçip, Ana sayfa ismini yazın blogu kaydedin, sayfa önizleme ile kontrol edin. Tüm işlemleriniz sonucunda yukarıda ilk resimde gördüğünüz gibi Home başlık ismi Ana sayfa ismi olarak görülmeye başlayacaktır.
Blogger harici, özel şablon tasarımları kullanıyor, Tema Tasarım konusunda zorlanıyorsanız Blog menü çubuğunda Tema Tasarım ismine tıklayarak yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.