Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Keep Masa Üstü Pc Not Alma Uzantısı

Google, web mağaza uzantısı olan Google Keep ile sosyal paylaşım site giriş maillerinizi, aklınızdaki notları, resimleri kaydederek p...

...
Google Keep Masa Üstü Pc Not Alma Uzantısı nasıl kurulur

Google, web mağaza uzantısı olan Google Keep ile sosyal paylaşım site giriş maillerinizi, aklınızdaki notları, resimleri kaydederek pratik olarak kullanabilirsiniz. Google Keep Google Gmail sekmesinde kullanılan görevler uygulamasının geliştirilmiş bir versiyonu olup, çevrim dışı olarak da çalışmaktadır. Bu kadar farklı uzantı arasında neden Google Keep diye aklınıza bir soru gelebilir! Google Keep, Google’un geliştirdiği bir uzantı olup, güvenli olması için yeterli bir nedendir. 

Google Keep,

Google Chrome masa üstü uygulamanıza gönül rahatlığı ile ekleyip kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Sosyal paylaşım site girişlere manuel elle yazıp zaman kaybetmektense Google Keep not kısmına maillerinizi bir kere yazın, uzantıya tıklayın kopyala yapıştır mantığı ile seri olarak kullanın.

Google keep uzantısını yüklemek içi ;

Google Web Magazasına giriş yaparak, Google Keep uzantısını başlatabilirsiniz. Google chrome masa üstü uygulaması henüz kurmadı iseniz bağlantıya tıklayarak kuruluma başlamak için zaman kaybetmeyin. Google Keep güncel makaleyi de okumak isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.