Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Notepad++ V6.5.5 Sürüm İndir

Notepad++ V6.5.5 her site yazarının elinin altında olması gereken gelişmiş metin editörünün yeni sürüm güncellemesi.Notepad++ 07 Mart 201...

...
Notepad++ V6.5.5 Sürüm güncellemesi
Notepad++ V6.5.5 her site yazarının elinin altında olması gereken gelişmiş metin editörünün yeni sürüm güncellemesi.Notepad++ 07 Mart 2014 tarihinde güncellenmiş olup eski sürümü bilgisayarınızda kurulu ise hemen güncelleme yapabilirsiniz. Notepad birçok proğramlama dillerini destekleyen ücretsiz bir programdır.

Blogger şablon kodları ve HTML/JavaScript gadget’inize ekleyeceğiniz kodları, önce Notepad++ metin editörüne yapıştırın gerekli düzenlemeli yaptıktan sonra blog şablonunuza düzgün bir şekilde ekleyin.
Notepad++ metin editörü

Notepad++ metin editörü görünüm örneği

Bilgisayarınızda bulunan metin dosyasına ekleyeceğiniz kodlar sağ tarafa doğru kayarak üzerinde çalışmalarınızı zorlaştırır. Notepad++ aslında bir proğramlama metin editörüdür. Eklediğiniz kodlar sol tarafa hizalanarak dizinin bozulmadan kullanılmasını sağlar. Bizlerde proğram yapmayacağımıza göre basit kullanımlar için ücretsiz bu editörden faydalanabiliriz. Notepad + + ücretsiz, kaynak kod editörü Türkçekullanabildiğiniz gibi birçok dil desteğide mevcuttur. MS Windows ortamında çalışan,GPL Lisans kullanımı ile yönetilmektedir.

Notepad++ metin editörünü indirmek için site giriş linki.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.