Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Feedburner Abone Görüntüleme Ayarları

Google Feedburner site ayarları ile toplam abone sayısı, doğrulanmamış teslim girişlerini, aktif ve aktif olmayan girişleri görebilir ha...

...
Feedburner Abone Ayarları
Google Feedburner site ayarları ile toplam abone sayısı, doğrulanmamış teslim girişlerini, aktif ve aktif olmayan girişleri görebilir hatta devre dışı bırakma, silme ve etkinleştirme gibi ayarları düzenleyebilirsiniz. Bu ayarları kontrol ettiğinizde tanıdığınız birçok okuyucu ve arkadaşınız Feedburner geri besleme abone onay postasına geri dönüş yapmadıklarından dolayı onaylanmadığını doğrulanmamış olarak göreceksiniz. Arkadaşlarınız veya okuyucularınıza bu konuda bilgi vererek abone sayınızı tekrar yükseltmiş olmakla kalmayıp onalrıda bu olumsuz konuda bilgilendirebilirsiniz. Google Feedburner ile blogunuza abone olduğunu sanan ancak posta mailinde onay vermediği için doğrulanmayan e-posta abonelerinizi nasıl bilgilendirecek ve bu ayarları nasıl yapacaksınız aşağıdaki inceleyelim.
1. http://feedburner.google.com/ giriş yapın ve blogunuzu seçin.
2. Menüden Halka Duyarmak seçeneğine tıklayın. (Publicize)
3. E-Posta Aboneliği (Email SubscriptionsOffer feed updates via email)
4. Abonelik yönetimi (Subscription Management) aşağıya doğru inin.
Subscription Management
5. Abone yönetimi (Subscription Management) altındaki kutucuğu işaretleyin. Bir okuyucunuz abone olduğunda bir altta yer alan Görüntüle Abone ayrıtıları sekmesine tıkladığınızda (View Subscriber Details) Abone detaylarını göreceksiniz. yaptığınız işlemleri kaydedin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.