Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Sürüm 34 Güncellendi

Google Chrome Tarayıcı 34.0.1847.116 m , yeni sürüm güncellemesine geçti. Yeni güncelleme ile tarayıcı dikey kaydırma çubuğu biraz daha...

...
Google Chrome yeni sürüm Güncellemesi

Google Chrome Tarayıcı 34.0.1847.116 m, yeni sürüm güncellemesine geçti. Yeni güncelleme ile tarayıcı dikey kaydırma çubuğu biraz daha genişletilerek Internet Explorer 11’e benzer bir görünüm sağlanmış. Chrome tarayıcı yeni sürümü ile birlikte uzun süredir Google+ yorumlar için kasılma sorunları giderilmiş, daha duyarlı ve hızı istenilen konuma getirilmiş. Ancak bazı küçük hataların halen devam ettiğini söylemek isterim. Örneğin ;
Blogger Ana Sayfada çıkan Adsense reklamları birkaç farklı yazı başlıklarına tıklandığında reklamların görülmeme veya geç açılma sorunları halen devam etmekte. Adsense reklamlarının geç açılması blog hızı ile ilgili bir konu olduğundan geç açılması normal karşılanabilir. Ancak hiç açılmaması pekte normal karşılanamaz.Umarım bu sorunu da en kısa sürede çözerler. 
Google Chrome Yeni Tarayıcı İndir
Bilgisayar tarayıcınızın otomatik sürüm güncellemesini kontrol edip, yeni sürümü kullanabilirsiniz. Bilgisayarımızın sağlıklı çalışması için, işletim sistemi yeni sürümlerini kontrol ederek daha hızlı ve istikrarlı olmasına dikkat etmek zorundayız. Günlük yaşantımızda tarayıcılar en çok kullanılan araçlar olduğu unutmamak gerekir. Google Chrome tarayıcı kullanmanın zevkini yaşayın. Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri.
Hızlı ve istikrarlı çalışan Google Chrome tarayıcınızı otomatik güncelleme yapmadı ise ayarlar sekmesinden Google Chrome hakkında yazısına tıklayarak yeni versiyonu güncelleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.