Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Dns İle YouTube Giriş

Türkiye üzerinde hayatlarını kendi çıkarları doğrultusunda idame ettiren düşünceler, kısa süre önce Google ürünlerinden YouTube ’da kapa...

...
Google Dns İle YouTube özgürce giriş yap
Türkiye üzerinde hayatlarını kendi çıkarları doğrultusunda idame ettiren düşünceler, kısa süre önce Google ürünlerinden YouTube’da kapamış insanları sağır, dilsiz, görmeyen gözler haline getirmişlerdi. Bu düşünce çerçevesinde Google’un en önemli kitle paylaşım servisi YouTube kanalını yasa kararları ile kapayarak inanmadıkları düşünceleri inananlar görseli ile yer değiştirip haklılıklarını meşru kılmışlardır.
Bunun sonucu kafalarına göre kurdukları bir kuruluşa yetki vererek Google DNS girişini kapamış, sözde çok iş yapmış gibi birçok yerde bu konuyu açıklamışlardır. Yaşantılarında bilgisayara zaman ayıracak kadar sosyal olabileceklerini bile düşünemiyorum. Neyse sonuç olarak Google DNS ile artık Google YouTube sitesine giriş yapabiliyorsunuz. YouTube siyasi bir nitelik değildir. Birçok insan eğitim, sınav, bilgi amaçlı kullanmaktadır.

2 yorum

  1. Merhabalar hocam biz dns yi değiştirip youtube giriyoruz bunun bir cezası varmıdır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Ali Rıza;
      Bey merhaba, bu tür uygulamalar yıllardır yapılıyor.Bir arada blogger kapandı.DNS Uluslar arası bir kullanımdır.Bu girişi kaparamazlar sadece girişi önlemeye çalışırlar.Bir ara engellediler.Bizler yine kullandık.DNS ile giriş Uluslar arası dolaşım olduğuna göre ve alınan karar da sadece Youtube hakkında olduğundan sizin girişleriniz Türkiye değil herhangi bir Ülke bazındadır. Diğer Ülkeleride yasaklama şansı kimsenin yoktur.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Siz çekiniyor veya tereddüt duyuyorsanız kullanmayabilirsiniz tabi.Ben 1998 senesinden beri kullanıyorum.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.