Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sevda Yolu İstanbul Özel Konseri

Samsun Musıki Cemiyeti , 29. Vuslat “Sevda Yolu İstanbul” özel konserini 18 Nisan 2014 tarihinde Şef Mücella PAYASLI idaresinde, saygıdeğ...

...
Samsun Musıki Cemiyeti, 29. Vuslat özel konseri
Samsun Musıki Cemiyeti, 29. Vuslat “Sevda Yolu İstanbul” özel konserini 18 Nisan 2014 tarihinde Şef Mücella PAYASLI idaresinde, saygıdeğer Samsun halkımıza sundu.
1928 yılında faaliyete başlamış olan, Samsun Musıki Cemiyeti, ilimizde musıki alanında faaliyet gösteren bir çok resmi oluşumun günümüze taşıdığı ve bu toplulukların devamı niteliğindeki yegane kurumdur. Samsun’da musıki denildiğinde ifadesini bulduğu sanat ve kültür hareketi, süre bakımından farklı zamanlarda ve farklı isimler altında faaliyet göstermiştir.
Samsun Musıki Cemiyeti, çok amaçlı salon olarak kullanılan Olgunlaşma Enstitüsünde 18 Nisan 2014 tarihinde Şef Mücella PAYASLI idaresinde verdiği konser çekim Dvd’sinin henüz hazır olmaması nedeni ile sitemizde yayınlayamadık. Konser çekim videoları hazır olduğunda YouTube da Samsun Musıki Cemiyet'ini Playlist  sıralı olarak izeleyebileceksiniz. 
Şu anda yüklü olan videoları bağlantı linkinden izleyebilirsiniz.
Youtube videolarını izleyemeyen arkadaşlarımız bilgisayarında verdiğim linke tıklayarak DNS ayarlarını çok basit şekilde kurup izlemeye başlayabilirler.
Konser kitapcığını tarayıcı yeni sekmede incelemek için buraya tıklayınız. Resimler otomatik 5 sn. de bir değişecektir.Ayrıca oklar yardımı ile sayfayı çevirebilirsiniz.
Not: Google Plus sayfalarda kırmızı renkli + işaretine tıklayarak beğeninizi belirtin.Sizden üyelik istenebilir. Mevcut msn hesap bilgileriniz veya yeni bir Google hesabı açarak Dünya ile buluşabilirsiniz.
Google Plus’a katılım hesabı nasıl açılır ? Bağlantıya tıklayarak inceleyin.
Kısa bir süre sonra yayınlayacağım Youtube videolarını izlemek için DNS ayarlarınızı yapmayı ihmal etmeyin.
Saygı ve Sevgilerimle
    Adnan Güney

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.