Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Flipcard Çerçeve Renk Değişimi

Dinamik Blogger Flipcard  önceki resim görünümü Dinamik Blogger Flipcard (katlamalı kart, dönkart) olarak isimlendirilen resim görün...

...
Dinamik Blogger Flipcard  önceki resim görünümü
Dinamik Blogger Flipcard (katlamalı kart, dönkart) olarak isimlendirilen resim görüntülü Dinamik temanızdaki resimlerin kenar çizgi rengini, CSS kod yardımı ile farklı renkler kullanarak değiştirebilirsiniz. Dinamik blog’umda uygulamanın Canlı Demosunu
Yukarıdaki ilk resmi incelediğinizde resimlerin kenarlarında çerçeve renklerinin olmadığını göreceksiniz. Hemen alt kısımda bulunan 2. resimde blog’unuza eklediğiniz resimlerin kenarlık çerçeve renginin mavi olduğu görülmektedir.

Dinamik Blogger Flipcard  sonraki resim görünümü
Dinamik Blogger Flipcard tema görseli kullanıyorsanız ekleyeceğiniz CSS kodları yardımı ile değişik görümler elde edebilirsiniz.
Dinamik Blogger Flipcard resim çerçeve renk değişimi için ilgili adımlar :
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon → Özelleştir → Gelişmiş → CSS Ekle tıklayın.
3. Aşağıdaki kodu kopyalayın ve yapıştırın. Sağ tarafa dönük kulaklı işaretten sonra enter çekin blog’unuzu kaydedin. ( } )
.flipcard .items .item .card{
border-color: #2300FF !important;
}
Özelleştirme :
Yukarıda mavi renkli onaltılık kodun yerine, farklı bir renk kodu ekleyin.
Onaltılık renk kodunun olduğu yere siyah (black), yeşil (green), kırmızı (red), mavi (blue) isimlerini yazarak da kullanmanız mümkündür. Kendi renk kodunuzu kullanmak için ayrıca buradan bakın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.