Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger’a nRelate nasıl eklenir videolu anlatım

NRelate , Wordpress site ve farklı sitelerde sıkca gördüğünüz, Seo değerinin yüksek, özelleştirilebilme seçeneğinin çok fazla olması ned...

...
Bloggera nRelate eklenti anlatım videosu
NRelate, Wordpress site ve farklı sitelerde sıkca gördüğünüz, Seo değerinin yüksek, özelleştirilebilme seçeneğinin çok fazla olması nedeni ile webmasterların tercih nedeni olmuştur.  NRelate eklentisini (plugings), kullanmaya başladığınızda blog temanızın yapısal tasarımına göre resim ebatlarını (yatay, dikey, farklı imajlar) birçok değişik konumlarda gösterebileceğiniz seçenekleri mevcuttur. Web site izlemini artırmak için bugüne kadar kullandığımız LinkWithin alternatifi olan NRelate, kullanım kolaylığı ve özelleştirme seçeneklerinden dolayı Blogger yazarlarının ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Uzun zamandır kullanmakta olduğunuz LinkWithin eklentisinin hiçbir özelleştirme ve yenilik yapmaması, NRelate gibi değerli bir yazılımı bir kez daha ön plana çıkarmıştır.
Yakın zamana kadar NRelate’nin Blogger için eklentisi mevcut değildi. Ancak şu anda Blogger için Benzer yazılar NRelate eklentisini gadget olarak blog’unuza gönderip kullanabilirsiniz.
Blogger NRelate LinkWithin Benzeri Eklenti başlıklı yazımda, NRelate eklentisinin nasıl kullanılacağını anlatmıştım. Yazılı anlatımı video’lu anlatımla besleyerek sizlerinde rahatca kullanabilmesini isterim.
Blogger’a nRelate eklentisini nasıl ekleyeceğiniz ile ilgili video anlatımında şu kısımları göreceksiniz.
1. Eklentiyi eklemek için NRelate sitesine giriş.
2. Blog’umuzu eklemek için ayarların seçimi.
3. Blog Url girişi.
4. Site seçimi.
5. Gadget olarak blog’a gönderme.
6. Seçilen blog’unuz için resim ve benzeri ayarların yapılması.
Aşağıdaki video’u izleyerek eklentiyi kurmaya başlayabilir, konu hakkında sorularınızı yorum bölümünde belirterek yardım alabilirsiniz.

YouTube video linki : http://youtu.be/HWjBEPU_5Nk

YouTube videolarını izlemek için, Link

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.