Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Paylaşım Düğme Gizleme

ÖNCE Dinamik blogger şablon kodlarının yapısı gereği sosyal paylaşım düğmelerini ekleme veya kaldırma seçeneği yoktur. Ancak paylaşım ...

...
Dinamik blogger paylaşım düğmesi gizlemeden önce
ÖNCE
Dinamik blogger şablon kodlarının yapısı gereği sosyal paylaşım düğmelerini ekleme veya kaldırma seçeneği yoktur. Ancak paylaşım düğmelerini dinamik blogunuzda gizleyebiliriz. Dinamik blogger paylaşım düğmelerini neden gizliyoruz ? Zaten paylaşım yapmak için daha fazla düğme eklemek istiyoruz gibi bir düşünceniz olabilir. Benim düşüncemde daha fazla paylaşım düğme alternatifinin olması ve okuyucuya daha fazla seçenek sunma yönünde.
Ancak bazı yazarların farklı düşünce ve görüşleri olabilir. Paylaşım düğmelerini kullanmak ve kullandırmak istememe gibi kişisel fikirleri olduğunu düşünerek, dinamik blogger sosyal paylaşım düğmelerinin ana sayfa ve sayfalarda nasıl gizleneceğini aşağıda görelim. Yukarıdaki resimde gizlemeden Önce ve aşağıda Sonra ki görseli inceleyin.
SONRA
Dinamik blogger paylaşım düğmesi gizleme
Tüm paylaşım düğmelerini gizle :
.share-controls {display:none!important;}
Google+ Butonu gizle :
.share-plusone{
display: none !important;
}
Twitter Butonu gizle :
.share-twitter{
display: none !important;
}
Facebook Butonu gizle :
.share-facebook{
display: none !important;

}
Tüm butonları gizledik peki, paylaşım yapmak istersek farklı bir paylaşım yapabilirmiyiz. Tabiy ki evet ile devam ederek, tarayıcımıza ekleyeceğimiz bir eklenti ile bu işlemi yapabiliriz.
YouTube video ile anlatım linki : http://youtu.be/KAub79S3zes

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.