Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Yenilendi

Google Drive resmi sitesinde 25.06.2014 tarihinde yeni arayüz ve tasarıma geçileceğini belirtmiş, 14.07.2014 tarihinde dün yeni arayüz ge...

...
Google Drive dökümanlar

Google Drive resmi sitesinde 25.06.2014 tarihinde yeni arayüz ve tasarıma geçileceğini belirtmiş, 14.07.2014 tarihinde dün yeni arayüz geçişini tamamlayarak Google Drive kullanıcılarına sundu. Google Drive kullanıcı yeni arayüze henüz geçmedi iseniz hemen Google drive giriş yapın. Google drive’in yeni arayüze geçtiği mesajı ile sizi karşılayan bir uyarı göreceksiniz. Uyarı slayt yönlendirmelerini okuyup, takip ederek yeni arayüze geçebilirsiniz.

Google drive yeni arayüze hemen geçmek istiyorsanız, sağ üst kısımdaki dişliyi açın ve Yeni Drive kullan seçeneğine tıklayın. Google Drive yeni görünümlü arayüzünü artık kullanabilirsiniz.

Yeni arayüzde dosyalar üst kısımda kategori biçimi ile dizine edilmiştir. Herhangi bir yazınızı üst dosyalara sürükle şekli ile taşıyabilirsiniz. hemen alt kısımda açık drive dokümanlarınız görülmektedir. Google Drive Dokümanlarına tıklayarak önceden kayıtlı dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca dokümanlarınıza tıkladığınızda sağ tarafta bir ön izleme bölümü oluşur. Bu ön izleme bölümünü kapatabilmek için sağ üst kısımda (İ) harfine tıklayın. Herkese açık dokümanlar varsa, ön izleme kısmında etkinlik seçeneğine tıklayarak uygulamalarınıza ulaşabilirsiniz.

Google Drive ayarlarını Dişliye tıklayarak ayarları seçip ilgili seçenekleri değiştirebilirsiniz.
Google drive ile neler yapabileceklerinizi görmek için menü çubuğunda Google Drive kategori ismine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.