Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sidebar Yazı Px Ebat ve Renk Değişimi

Dinamik Blogger görünümlü bloglar için, Sidebardaki yazı bağlantı linki ve rengini manuel değiştirmenize yardımcı olacak CSS kodlardan ...

...

Dinamik Blogger görünümlü bloglar için, Sidebardaki yazı bağlantı linki ve rengini manuel değiştirmenize yardımcı olacak CSS kodlardan oluşturulmuş eklenti. Dinamik Blogger blog sidebarda yazdığınız yazıları büyütüp küçültmenize, mevcut metin rengini eklenti içinden manuel olarak farklı bir renk ile değiştirmenize yarayan Css kodunu mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Dinamik blogger gelişmiş ayarlar bölümünde blogunuzdaki tüm metin boyutları varsayılan, 100% olarak görülmektedir.

Bazı metin boyutlarını değiştirebiliyorsunuz. Ancak istediğiniz ayarı elde edemiyorsunuz. İşte böyle bir durumda istediğiniz genişlik Px. ayarını manuel yapabileceğiniz bir Css eklentisi.

Ayrıca okuyun

Sidebar Renkli Sekme ve Yazı Link Eklentisi

Transparan arka plan resim eklentisi

Yazı Alanı Arka Plan Resim Eklentisi 

Gadget sekme başlık renk değişimi

Ekleyeceğimiz Css kodu :

/* G59P Sidebar menü metin özelleştirme: */
#sidebar .item .title a {
letter-spacing: 0px !important;
font-size: 11px;
color: #4B0082;
}

Dinamik Blogger Sidebar Yazı Px Ebat ve Renk değişimi için ;

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın. 2. Şablon → Özelleştir → Gelişmiş → Css ekle penceresiniz açın ve aşağıdaki Css kod’unu pencereye ekleyin. Css kodları belirli bir hiyararşi takip ettiğinden kodların altına eklendiğinde bazen çalışmayabilir. Böyle bir durum yaşarsanız Css Kod’unu en üst konuma ekleyin. Dinamik blogger ile ilgili daha fazla bilgiye, menü çubuğundaki Dinamik Blogger isminden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.