Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger İletişim Formu PHP Ücretsiz

Blogger, blog için kolayca oluşturabileceğiniz, Anti-Spam korumalı ücretsiz PHP iletişim form eklentisi. İletişim form seçeneklerini kull...

...
Blogger İletişim Formu

Blogger, blog için kolayca oluşturabileceğiniz, Anti-Spam korumalı ücretsiz PHP iletişim form eklentisi. İletişim form seçeneklerini kullanarak özelleştirip verilen kodu web sitenize ekleyeceksiniz. Ayrıca Google Drive’nin blogger kullanıcıları için Google forumlar ile İletişim formu oluşturabilirsiniz. 

Bağlantı linkini takip ederek resimli ve videolu anlatımı inceleyin. Google dokümanların, Google Drive olarak değişimi ve bazı doküman isimlerinde yapılan iyileştirmeler her ne kadar farklılık gösterse de işleyiş sistemi aynıdır. 

Kısa bir süre sonra yeni Google Drive iletişim formu için için yeni bir yazı ve video hazırlayarak güncelleme yapacağım.  Blogger ücretsiz PHP iletişim formunu kurmak isterseniz aşağıdaki adımları takip edin.

1. http://www.foxyform.com/ sitesine giriş yapın.

2. Ayarlar seçeneklerinden istediğinizi işaretleyin. Zorunlu alanları sağ kısımda işaretleyin.
3. İletişim formu arka plan renk ve yazı font’unu seçin.
4. İletişim formu için E-Posta adresinizi girin.
5. Anti-Spam koruması için resimde görülen ifadeleri girin.
6. Formu oluştur yeşil linke tıklayarak iletişim formu kodunu alın ve sitenize ekleyin. Alacağınız PHP kodu, iframe kodu olduğundan dolayı statik bir iletişim sayfası oluşturabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz ilk resimdeki gibi bir iletişim formunuz alacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.