Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger ProEdu Şablonu

Blogger tema tasarımcısının eğitim blogları için isimlendirdiği ProEdu şablonu, duyarlı, Wordpress alt yapısı, açılır ve statik menülü, ...

...
Blogger tema tasarımcısının eğitim blogları için isimlendirdiği ProEdu şablonu, duyarlı, Wordpress alt yapısı, açılır ve statik menülü, 2 sütun, 3 alt sütun, sekmeli widget ve mavi tonlarından oluşan Blogger şablonu. Blogger özel şablonu iki şekilde kullanabilirsiniz. jQuery Slider ile ve jQuery Slider kullanmadan. Bu seçimi indirdiğiniz zip dosyasında verilen 2 ayrı .xml formatındaki seçime göre belirleyebilirsiniz. ProEdu Blogger Template - Without slider 150 KB. (slayt olmadan) veya 154 KB.lık ProEdu Blogger Template dosyasıdır. (slayt kullanarak)Blogger ProEdu transparan başlık banneri 468x60 px. ebatlarında olup, aynı ölçülerde farklı bir banner seçebilirsiniz.

Blogger ProEdu şablon DEMO
Demosunu incelemek için baktığınızda üst kısımda indirme sekmesinden şablonu indirin. Blogger ProEdu şablonda şık sosyal paylaşım düğmeleri, ana sayfadan yer kazanmak için sekmeli widget, sabit genişlik alanı ve Google yazı fontları kullanılmış.

Tasarımcı tarafından 7 Ağustos 2014 tarihinde kullanıma sunulmuş olup oldukca yeni teknolojiler ile tasarlanmış.
Logo ölçüleri 269 px genişlik x 50 px. yüksekliğinde. Her tasarımcının yazdığı gibi blog ana sayfa alt kısımda verilen bilgileri silmeyin. Bu bilgiler kaldığı sürece şablonu ücretsiz kullanabilirsiniz. Bilgileri silerseniz lisann koşullarını çiğnemiş olursunuz. Tavsiye edilmeyecek bir durum olup, emeğe saygı duymak gerekir.
Tema Tasarım kategorisinde şablonlarınızı özelleştirmek için yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.