Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

LinkWithin İsmini Gizleyen Eklenti

Klasik ve Dynamic Blogger blog Ana sayfada sık olarak görülen “Bunlarda ilginizi çekebilir” LinkWithin resimli gadget eklentisinin heme...

...
LinkWithin İsmini Gizle
Klasik ve Dynamic Blogger blog Ana sayfada sık olarak görülen “Bunlarda ilginizi çekebilir” LinkWithin resimli gadget eklentisinin hemen sağ tarafında görülen linkwithin ismini blog Ana sayfanızda tamamen gizleyen eklenti. Blogger kullanıcılarının sık kullandıkları LinkWithin ismini gizleyerek blog ana sayfanızda büyük bir yer açın. Yıllardır aynı kullanım paneli ve ayarlarında değişiklik yapmayan LinkWithin, maalesef düzenleme yapabileceğiniz bir seçenek sunmamaktadır. Resim ve text boyutlarını düzenleme seçeneği yoktur. Farklı bir görünümde kullanabileceğiniz hiçbir ayarı yoktur. Ancak LinkWithin eklentisi gibi kullanabileceğiniz ve tüm özelleştirme ve hatta reklam alabileceğiniz alternetif bir eklentiyi de kullanabilirsiniz. Nrelate “Bunlarda ilginizi çekebilir” eklentisi ile ilgili yazıları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Nrelate kategorisindeki yazılar.

LinkWithin İsmini Gizlemek için ilgili adımlar :

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon → HTML’yi düzenle seçeneğini seçerek şablon kodlarınızı açılır konuma getirin.
3. CTRL+F ile aşağıdaki kodu bulun.
]]></b:skin>
4. Bulduğunuz bu kodun hemen üstüne aşağıdaki kodu ekleyin ve blogunuzu kaydedin. LinkWithin isminin uçtuğunu göreceksiniz. Şablona eklenen resmi aşağıda inceleyin.
.linkwithin_outer div[id^='linkwithin_logo']{display:none}
Sorun mu yaşıyorsunuz yorum yazarak yardım alın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.