Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Mozilla Firefox 31 Tarayıcı Yeni Sürümü

Tarayıcı uyumluluğunu halen sağlayamayan İnternet Explorer alternatifi olan, Mozilla Firefox tarayıcı 2004 yılından beri açık kaynak ç...

...
Mozilla Firefox 31 Tarayıcı Yeni Sürümü İndir
Tarayıcı uyumluluğunu halen sağlayamayan İnternet Explorer alternatifi olan, Mozilla Firefox tarayıcı 2004 yılından beri açık kaynak çalışma ve yeniklerine devam ederek Mozilla Firefox 31 yeni sürüme güncelledi. Google Chrome gibi popüler tarayıcılar arasına girerek kullanıcıları için aranılan tarayıcılar arasında yerini aldı. Google’un da açıkca destek verdiği Mozilla Firefox’u incelediğiniz de Google Chrome tarayıcı ile nerede ise aynı olduğunu tarayıcı kullanımında yabancılık çekilmediğini söyleyebilirim.

Mozilla Firefox XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmış ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmış bir proje olduğunu biliyoruz. Tarayıcılar arasındaki rekabetin hızlandığı bu dönemde, Mozilla Firefox tarayıcısını Google kurtardı başlıklı yazımda konuya biraz daha geniş yer vermiştim.

Yeni Mozilla Firefox 31 web geliştirici ve diğer uygulamaları incelemenizi tavsiye ederim. Firefox tarayıcı kullanıyorsanız Blog’unuz için gelişmiş metin dosyasını da kullanabilirsiniz.
→ Sağ üst kısımda menüye tıklayın → Geliştirici → Karalama defteri

Onaltılık renk kodlarına mı ihtiyacınız var ?

Geliştirici → Damlalık seçeneğine tıklayarak mausa bağlı merceği herhangi bir renk üzerine getirin renk kodu kopyalacaktır.
Mozilla Firefox 31 yeni sürümü buradan indirmek için sitesine gidin. Birçok değişik araçları inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.