Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yapılandırılmış Veri Test Sonuçları Webmasters

26.07.2014 tarihinde Dinamik blog’um için Google Web Yönetici araçlarında , 2554 öğede 1235 hatalı yapılandırılmış veri işaretleme so...

...
Webmasters önceki veri araçları sonucu
26.07.2014 tarihinde Dinamik blog’um için Google Web Yönetici araçlarında, 2554 öğede 1235 hatalı yapılandırılmış veri işaretleme sonuçlarını olumlu bir şekilde aldım. Çalışmalarımın sonucunu sizlerle paylaşıyorum. 12.08.2014 salı bugün ki tarih itibari ile Blogger hCart yapısal veri hata sorunu ve Blogger Eksik Update sorunlarının çözülmeye başladığını söyleyebilirim.
Yukarıda gördüğünüz ( Önceki veri durumu ) resimde 2554 yapılandırılmış öğe de, 1235 hatalı öğe sayısını görüyorsunuz.
Blogger sayfalarım için yapılandırılmış veri araçlarını kullanarak bir mütdet sonra aldığım sonuçlar ise şu şekilde olup, aşağıdaki resimde vurgulanmıştır. 298 yapılandırılmış öğede, 126 hatalı öğe sayısı.
Webmasters yapılandırılmış veri araçları
Google Web Yönetici araçları, arama görünümü, yapılandırılmış veri sekme bölümünde yer alan site verilenizi kontrol ederek arama sonuçları ve Web Yönetici araçlarında web sitenizi optimize edip, site veri hatalarını düzenlemenizi öneririm.
Google Web Yönetici araçları, yapılandırılmış veriler konusunda sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğüm yazı ve videolar hazırladım. Bu bilgilere Menü çubuğunda Veri Araçları ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Google Web Yönetici araçları, yapılandırılmış veri araçlarını kullanırken sorularınız mı var ?
Veri Araçları menüsündeki ilgili konu altında yorum bırakın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.