Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Videonu MP3 Dosyasına Çevir

YouTube , yüklenen şarkı klipli videoları, mp3 formatına yüksek kalite modunda çevirerek hiçbir üyelik kaydı veya hesap oluşturmadan Mac,...

...
YouTube Video MP3 dönüştürücü
YouTube, yüklenen şarkı klipli videoları, mp3 formatına yüksek kalite modunda çevirerek hiçbir üyelik kaydı veya hesap oluşturmadan Mac, Linux Bilgisayar ya da bir iPhone ile kullanabilirsiniz. Mp3 formatına dönüştürmek için ihtiyacınız olan tek şey YouTube video URL’sidir.  Hatırlatmakta fayda görüyorum. YouTube’den convert yapılarak indirdiğiniz şarkıları kişisel olarak dinleyebilirsiniz. 

Bir dvd, cd, flaş disk’e yükleyebilir aracınızda, evinizde dinlemenizde hiçbir sakınca yoktur. Ancak ! Dağıtımını yapmak veya blog’unuzda indirme linki için kullanıldığında yasalar gereği telif haklarınca uyarılarak ceza alabilirsiniz.

Çevirmek istediğiniz, YouTube Video URL’nizi buradan giriş yaparak pencereye yapıştırın ve hemen alt kısımda Video’u dönüştür ismine tıklayın. Çıkan indirme linkini bilgisayarınıza yükleyin. Şimdiden kolay gelsin. Yazıyı beğendiniz mi ? Paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.