Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Arkaplan Resmini Yapılandırma

Google Gmail kumanda panelinizi bir site görünümde kullanmayı hiç düşündünüz mü ? Eminim Google Gmail panelinizi ilk kurulum sadeliği il...

...
Google Gmail kumanda panelinizi bir site görünümde kullanmayı hiç düşündünüz mü ? Eminim Google Gmail panelinizi ilk kurulum sadeliği ile renksiz ve eklentisiz kullanıyorsunuz? Gmail panelinizde neler yapabileceklerinizi adım adım inceleyerek yapılandırın. Google Gmail, Dünya ile iletişim kurabileceğiniz en önemli araçlardan biri olmak ile kalmayıp Gmail kumanda panelinizi site görünümüne çevirerek iletilerinizi büyük bir zevk ile takip edip okuyabilirsiniz.  İlk olarak Gmail arka plan resmini değiştirip Gmail kumanda panelinizi güzelleştirme ile başlayalım.
Gmail Temanızın değişimi :
1. Sağ üst kısım resim altındaki dişliye tıklayın ve Ayarlar penceresini açın.
2. Üst menüde Temalar ismine tıklayın. Birbirinden güzel arka plan resimlerini göreceksiniz. Hatta sadece renk paletlerinden bir renk de seçebilirsiniz. Her birine tıklayarak beğendiğiniz bir tema seçin. Otomatikman Gmail panelinize seçiminiz eklenecektir.
Tema seçenekleri :
Tema girişini bulamadınız mı ? Buraya tıklayarak giriş yapın.
1. Renk temaları,
2. Hd temalar,
3. Özel temalar,
4. Klasik temalar
Kendi temanızı kullanma :
Kendinizin oluşturduğu bir resmi Gmail arka plan resmi olarak kullanabilirsiniz. Mevcut paneldeki Gmail temalarını beğenmediyseniz Google Gmail sizler için alternatik temalar sunmaktadır.
1. Özel temalar kısmında bir tema ismine tıklayın.
2. Açılan pencerde size sunulan seçeneklerden beğendiğinize tıklayarak resminizi oluşturun.
3. Tema seçiminden sonra alt kısımda undefined tanımsız ismini okursanız, buraya bulunduğunuz şehir ismini yazın ve kaydedin.
4. Kendi resminizi yükleyecekseniz 2560 x 1920 Px. ebat büyüklüğünde olmasına özen gösterin. Özel tema seçiminde Google+ paylaşım penceresi açılır. Dilerseniz paylaşabilirsiniz.
5. Özel temanızı oluşturmak için bir resim yüklediğinizde, resminiz Google+'da veya Picasa albümlerinde depolanır. Resminizi Google+'dan veya Picasa'dan silerseniz paylaştığınız tema başkaları tarafından görülemez veya kullanılamaz. Resim ayrıca, bir gün içinde Gmail'inizin arka planından kaldırılır. 
Google Gmail’i site gibi kullanma hakkındaki yazılar devam edecek.
Google Gmail hakkında yazılan yazıları, Açılır Menü çubuğunda Google gmail ismine tıklayarak okuyun. Tüm yazılardan haberdar olabilmek için aşağıda verilen RSS link bağlantısından Abone olarak, Blogger okuma listenizden de takip edebilirsiniz.
Gmail okuma yazı dizini : 1 ,

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.