Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Hatalı Yorum Penceresini Gizleme

Dinamik Blogger , Sidebar görünümlerinden, Classic, Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapsnot, Timeslide, gibi 7 ad. farklı görünümle...

...
Dinamik Blogger, Sidebar görünümlerinden, Classic, Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapsnot, Timeslide, gibi 7 ad. farklı görünümlerinizi kontrol ederek, açtığınız görünümde Google+ yorum penceresi normal görülmüyor ise okumaya devam edin.  Dinamik Blogger görünümlerinden birini kullanıyor iseniz, Google sunucularına eklenen yeni kodlardan dolayı Dinamik Blogger görünümlerden bazılarında Google+ Yorum penceresinin hiç görülmediğini, normal boyutlarından çok küçük bir görünüm sergilediğini kontrol edin. Yukarıda isimlerini verdiğim görünümlerde G+ Yorum penceresini düzelteceğini düşündüğüm aşağıdaki CSS kod’u blog şablonunuz da önce deneyin.
Dinamik Blogger görünüm Google+ Yorumlar ile ilgili adımlar :
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon → Özelleştir → Gelişmiş → CSS ekle seçeneği ile aşağıdaki kodları ekleyin.
3. " } " Bu işaretten sonra enter çekin blog'u kaydedin.
@media only screen {
.overview-inner .comments {
min-width: 750px;}
}
4. Menü çubuğu sol köşedeki açılır pencereden 7 ad. görünümleri tek,tek test etmek için açın ve Google+ yorum penceresinin tam boyutta açılıp açılmadığını kontrol edin. Test işlemini yapmadan önce tarayıcı önbelleği temizledikten sonra kontrollerinizi gerçekleştirin. Bunun için şu karakterleri kullanabilirsiniz. ( CTRL + Üstkarakter + R) Klavyeniz de üst karakter, sol en altta CTRL ‘nin hemen üstündeki ok () işaretidir. Hepsini basılı tutarak ( R ) harfine tıklayın.Bunu birkaç kez yapın.
5. Dinamik Blogger, görünümlerinizden herhangi birinde Google+ yorum penceresinin bozuk çıktığını, düzelmediğini görürseniz, düzelmeyen görünümü aşağıdaki CSS kodları ile gizleyin.

Örneğin: Kendi blogumda ( Mosaic ) görünüm tam olarak çalışmıyordu ve gizleme yaptım. Buradaki linki açtığınızda, http://guney59.blogspot.com.tr/?view=mosaic herhangi bir resime tıklayarak yorum penceresini inceleyin. Sizinde blog'unuz da bunun gibi hatalar var ise, aşağıdaki CSS kodunu kullanarak Dinamik Blogger görünümü gizleyebilirsiniz. Menü çubuğun da Sidebar'ı inceleyin ( Mosaic ) görünümü göremeyeceksiniz.
Dinamik Blogger görünüm gizleme kodu :
#Mosaic.ss, #views ul li:nth-child(4) 
{
display: none !important;
}

Google+ yorumlar penceresi normal görünüme döndüğünde, eklediğiniz CSS kodlarını kaldırarak eski görülür haline döndürebilirsiniz. Dinamik Blogger ile ilgili tüm yazıları, menü çubuğundaki Dinamik Blogger ismine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.