Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger NewsBox Özel Tasarım Şablonu

Blogger blog kullancıları için tasarlanmış, duyarlı, 3 sütun, jQuery slider, sosyal düğmeler, açılır menü, 468 x 60 başlık banner, sol ve...

...
Blogger blog kullancıları için tasarlanmış, duyarlı, 3 sütun, jQuery slider, sosyal düğmeler, açılır menü, 468 x 60 başlık banner, sol ve sağ sidebar, 3 sütun altbilgi, sekmeli widget, ve wordpress şablon türü ile tasarlanmış Blogger şablonu. Sol ve sağ sidebara daha fazla gadget ekleyebileceğiniz zengin bir alan, 5 ad resim ekleyerek kullanabileceğiniz jQuery slider, başlık üstü statik sayfalar ve başlık altında açılır menüleri yapılandırarak birçok yazınıza bağlantı verip şık turuncu ve siyah renkler ile kullanabilirsiniz. Blogger NewsBox özel tasarım şablonu, 19 Kasım 2014 tarihinde yayın hayatına başlamış olup, en son teknolojik kodlar kullanılmış.
Blogger NewsBox özel tasarım şablonu kullanmak isteyen yazar arkadaşlarım başlık çubuğunda Tema Tasarım ismine tıklayarak temanın tüm özelliklerini Türkçe olarak değiştirip tüm aradığı konuları bulabilir. Ayrıca anlaşılmayan konular için ilgili yazı altında yorum yazarak bilgi ve yardım alabilirsiniz. Ayrıca ilginizi çekebilecek Blogger Özel Temaları da inceleyebilirsiniz.

Değerli arkadaşım +Onur Kahraman  için şu anda hazırladığım şablonun aşamalarını görmek için bakabilirsiniz. Kendisinin biraz daha yazıları çoğaldığında menüleri ve diğer İngilizce olan kısımlarının da Türkçe çevirisi yapılarak tam kullanıma hazır duruma getirilecek. 
İnceleyin ⇒ Blog ismi SabitFikir ...

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.