Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress 4.1 Sürüm Güncelleme ve Yenilikler

Worpress 4.0 güncellemesini yenileyerek, 4.1 sürümüne geçti. Wordpress yeni sürümünde performans iyileştirme ile birlikte kullanıcı medy...

...
Worpress 4.0 güncellemesini yenileyerek, 4.1 sürümüne geçti. Wordpress yeni sürümünde performans iyileştirme ile birlikte kullanıcı medya deneyiminide geliştirmiş. Kullanıcılarına wordpress kumanda panelinde yeni sürüm bilgisi vererek 4.1 sürüme hemen geçileceği uyarısını ihmal etmiyerek bazı yeni özellikleride kullanıcalarına bilgi aktarıyor. Wordpress 4.1 sürüm güncellemesini şarkıcı Dinah Washington’u onurlandırma adına Wordpress.org resmi sitesinde WordPress 4.1 "Dinah"  başlık ismi ile duyurmuş.
Wordpress 4.1, performans iyileştirmeleri ve diğer özellikleri ile birlikte, kullanıcıları için yazma deneyimini geliştirmeye odaklanmış sürümü kumanda panelinde FTP girişi yaparak veya zip olarak indirip yükleyebilirsiniz.

Yazı öditör özellikleri :

Kullanıcılarının konsantresine yardımcı olmak için rahatsız edici yan uygulama ve sekmeleri yazma modunda iken aktifleştirerek diğer uygulamaları kapatan bir mod geliştirmiş.

Yazı editörüne ayrıca bir icon ekleyerek manuel kullanımlı dikkat çeken tüm uygulamaları kapatan birde eklenti mevcut. Yazım modundan çıktığınızda diğer foksiyonlar tekrar görülür oluyor. Bu yeni eklentinin wordpress editöründeki görünüm resmini aşağıda inceleyin.
Wordpress kullanıcıları için yapılan uygulama oldukca mantıklı ve düşünceli bir tasarım olmuş. Wordpress yeni kullanıcılarına gelenek olarak sunduğu birde tema eklentisi mevcut. İlk defa Wordpress kullanmaya başladığınızda kurulumunuzda bu temayı göreceksiniz. Dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz..
Sonuç : Tüm gelişmeler güzel ancak bizim Blogger geliştiricileri uyuyorlar mı ? Tüm Html kodlarında birçok değişikler yapabildiğimize göre yeni temalar veya eklentiler hakkında ne bir yazı nede bir yenilik, maalesef yok. Google’un ürününü kullanıyoruz ve bu gelişimleri bizde görmek istiyoruz. Sizde benim gibi düşünüyorsanız görüşlerinizi lütfen belirtin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.